Pil sağlığı %87 2. el iPhone 12 alınır mı?

Bütçe
21000
Öyle demedim tabii ki kullanışa göre değişir fakat IPhone'un genel olarak pili kötü demeye çalışıyorum.

Yok oyun oynarken çok hızlı bitiyor dedi. D

IPhone'un pili genel olarak tabii ki kötü farkındayım. Ama bana yetiyor sadece Instagram girerim 1-2 saat oyun oynarım.

Pili değiştirir keyfine bakarsın. Fiyat uygun, kozmetik sorunu yoksa alınabilir.

Sıfır 12 şu an 32 bin TL.

Pil değişim ücreti: 3.549 TL (Orijinal Apple'da.)

Yani size çok uyguna geliyor hiçbir sıkıntısı yok ise. Yerinizde olsam İthalatçı garantili 15-13 Pro kovalardım. Veyahut Türkiye Garantili. İthalatçı olanlarda kayıt var fakat garantisi tamamen şirkete ait o yüzden alacağınız şirkete dikkat etmelisiniz.

Ve burada çok epik Samsung vs Apple muhabbeti dönmüş. İsteyen istediğini alır arkadaşlar hiç kavga etmeye gerek yok bunun için. Açıkçası benim düşüncem işletim sistemi beş para etmeyen bir telefon almak yerine Iphone alırım kafasındayım. Büyük ihtimal Samsung'cu arkadaşlar da bunun tam tersi kafada tamamen kişisel fikir. İsteyen istediğini alsın kötülemeye gerek yok. Ha dersiniz 12 alıyor saçma değil mi kaç yıl geçmiş üstünden bence evet saçma fakat herkesin bütçesi ona yetiyor arkadaşlar. Burası Türkiye elini kolunu sallayarak 1.200-1.100 dolar civarına 16 Pro Max alamıyoruz veyahut S24 Ultra.

iPhone 12 sadece ve sadece "ben sadece iPhone kullanmak istiyorum" diyen birisi icin alinir. Sirf iPhone olsun diye cogu yonden kotu bir cihaz almak ne kadar mantikli?

@Ozsoy ısletim sistemi bes para etmeyen dediginiz genel olarak mi Samsung bazinda mi?

Android telefonlar içerisinde çoğul konuştum ve isteyen istediğini alır tartışmaya gerek yok bu konu hakkında bir şey demeyeceğim.

Android telefonlar içerisinde çoğul konuştum ve isteyen istediğini alır tartışmaya gerek yok bu konu hakkında bir şey demeyeceğim.
Android çok geniş bir kapsam hangi marka hangi işletim sistemi hangi telefon?

Hepsinin işletim sistemi aynı dostum. Samsung da Redmi'de aynı işletim sistemi Samsung'da farklı işletim sistemi mi vardı?

Hayır örneğin Huawei'ninki farklı mesela ama Android deniliyor.

iPhone alınacaksa en azından Pro modeli alınmalı. 21 bin TL'ye değmez. Bu bütçe doğrultusunda S23, S24, S24 FE bakılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…