Pil verimliliği için Windows 11'e geçilir mi?

aseiuzmein

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi akşamlar geçen sene 2025 YKS'ye hazırlanmak ve sınavdan sonra oyun oynamak için bir oyuncu laptopu almıştım şimdi de laptopu kütüphaneye götürüyorum ama kütüphane sıralarının etrafında priz yok yani pilde kullanmak zorundayım aktif olarak Windows 10 kullanıyorum 11e geçmeli miyim?

Güç planından Güç tasarrufu alacaksın. En düşük işlemci durumu %5, En yüksek işlemci durumu %90 hatta 80 indirirsin. Max frekans ayarı varsa 1 veya 2 ghz gibi birşeye indir. Ben arasında çok fark olacağını düşünmüyorum. Bir video izledim Windows 11 sadece 5-10 dakika daha fazla dayanıyor diyorlar. Bence pek değmez.

Güç planından güç tasarrufu alacaksın. En düşük işlemci durumu %5, en yüksek işlemci durumu %90 hatta 80 indirirsin. Max frekans ayarı varsa 1 veya 2 GHz gibi bir şeye indir. Ben arasında çok fark olacağını düşünmüyorum. Bir video izledim Windows 11 sadece 5-10 dakika daha fazla dayanıyor diyorlar. Bence pek değmez.

Monster Notebook kullanıyorum Control Center'daki güç tasarrufu modu işime oldukça yarıyor tüm NVIDIA uygulamalarını kapatıyor onun dışında sağ alttaki pil simgesinden en yüksek tasarrufu seçiyorum parlaklığı sıfırlıyorum ve gece ışığını açıyorum mavi ışık filtresini açıp açmamakta kararsızım sistemim i7 12. nesil 4060 32/1tb

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı