Pilot maaşı ne kadar?

Sallama hocam Allah için sallama. İnsanlar sizin bu yalanlarınıza göre kariyerini yönetmesin sonra.
1.5 milyonu bulan havayolları var ama yerel şirketlerde pek mümkün değil ve bu kadar yüksek meblağları yıllarca çalışmış tecrübeli pilotlar alır .

1.5 milyonu bulan havayolları var ama yerel şirketlerde pek mümkün değil ve bu kadar yüksek meblağları yıllarca çalışmış tecrübeli pilotlar alır .
Biliyorum. Zaten Türkiye'de yok bu paralar diye ekledim. Özel jet pilotlarında presitjli ailelerin deneyimli özel jet kaptanları alır bu paraları, bizim havayollarında alamazlar; ya reklam yüzü olursun ya da çok büyük bir başarın, ismin vardır. Dünyada bu paraları kazananlar var özellikle Arapların havayollarında veyahut büyük Amerikalı şirketlerde ancak bizim ülkeyi karıştırmayın. Ortalama maaşları yazanlar olmuş zaten, ekstra olarak denebilecek en net şey pilot olan birisi 3 haneliden aşağı almaz ekonomik durumu da iyi olur.

Biliyorum. Zaten Türkiye'de yok bu paralar diye ekledim. Özel jet pilotlarında presitjli ailelerin deneyimli özel jet kaptanları alır bu paraları, bizim havayollarında alamazlar; ya reklam yüzü olursun ya da çok büyük bir başarın, ismin vardır. Dünyada bu paraları kazananlar var özellikle Arapların havayollarında veyahut büyük Amerikalı şirketlerde ancak bizim ülkeyi karıştırmayın.
Anladım hocam ama ilk cümlenizde tam anlaşılmıyordu demek istediğiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı