Pilot Olsaydınız Hangi Uçakta Uçmak İsterdiniz?

Tercih Ettiğiniz Uçağın Üretici Şirketi?

• Oy verenlerin toplamı
    87
  • Anket kapandı .
McDonnell Douglas dedim ancak sadece DC-3 için dedim onu. İlk başta Airbus demiştim ama sonra aklıma geldi değiştirdim. Sürmek istediğim üç tane uçak var ve bu üçü de hayalim.

1) North American P-51 Mustang

2) Supermarine Spitfire

3) McDonnell Douglas DC-3

Eki Görüntüle 597662
Şu tarz akrobasi uçakları hangi kategoriye giriyor?

''Aerobatic Aircraft'' kategorisine giriyorlar. Türkçe karşılığı akrobasi uçağı işte.

Son düzenleme:
Airbus sempatim var son zamanlarda. Pilotlara birçok kolaylık sağlıyor bildiğim kadarıyla. A320 serisinden bir şey olabilir

F-22 Raptor'um olsaydı bir tanıdığın üstüne sürerdim.

Hocam neden bilmiyorum ama büyük ihtimalle çok merak ettiğim için A380 olabilir.

Yolcu ya da savaş uçağı kullanarak belamı aramıyorum, bana ufak ve sadece birkaç kişilik uçak verilsin (belki de ben alırım) yeter. Yolcu uçaklarında saatlerce konsol gözetleyerek, iniş ve kalkıştaki toplamda 20 dakikalık alanda pilotaj yaparak sıkıntıdan patlarım. Arkadaki yolcuların hayati sorumluluğu ve uçağın fiyatının sorumluluğu da cabası...

Savaş jeti pilotu olsam işin ucunda ölmek var, sürekli yüksek G kuvvetleriyle acı çekmek var. Dışarıdan güzeller ama içinde olup kullanmak istemem. Benim için en uygun olanlar şu uçaklar sanırım:

Cirrus SR22

Cessna TTx

Mis gibi, dert yok tasa yok. Binerim, havada teknik sorun olursa da rüzgarı karşıdan alıp ilk açıklığa indiririm.

Yolcu uçaklarında saatlerce konsol gözetleyerek, iniş ve kalkıştaki toplamda 20 dakikalık alanda pilotaj yaparak sıkıntıdan patlarım.
Avro RJ serisi verelim. Sıkılmaya vaktin olursa haber edersin.

Küçük uçaklar candır, alırsan bakım maliyeti olarak da çok üzmezler seni. Tabii ki bu neyle kıyas ettiğine göre değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…