Pilot Olsaydınız Hangi Uçakta Uçmak İsterdiniz?

Tercih Ettiğiniz Uçağın Üretici Şirketi?

• Oy verenlerin toplamı
    87
  • Anket kapandı .
Aırbus A380.
5CDA211D-9606-43BA-B658-9941FF505817.jpeg

McDonnell Douglas dedim ancak sadece DC-3 için dedim onu. İlk başta Airbus demiştim ama sonra aklıma geldi değiştirdim. Sürmek istediğim üç tane uçak var ve bu üçü de hayalim. 😍

1) North American P-51 Mustang
p-51d.jpg

2) Supermarine Spitfire
Ray_Flying_Legends_2005-1.jpg

3) McDonnell Douglas DC-3
EH9rhCuXUAAJC5x.jpg

Eki Görüntüle 597662
Şu tarz akrobasi uçakları hangi kategoriye giriyor?

''Aerobatic Aircraft'' kategorisine giriyorlar. :) Türkçe karşılığı akrobasi uçağı işte. 😁

Son düzenleme:
Yolcu ya da savaş uçağı kullanarak belamı aramıyorum, bana ufak ve sadece birkaç kişilik uçak verilsin (belki de ben alırım) yeter. Yolcu uçaklarında saatlerce konsol gözetleyerek, iniş ve kalkıştaki toplamda 20 dakikalık alanda pilotaj yaparak sıkıntıdan patlarım. Arkadaki yolcuların hayati sorumluluğu ve uçağın fiyatının sorumluluğu da cabası...

Savaş jeti pilotu olsam işin ucunda ölmek var, sürekli yüksek G kuvvetleriyle acı çekmek var. Dışarıdan güzeller ama içinde olup kullanmak istemem. Benim için en uygun olanlar şu uçaklar sanırım:

Cirrus SR22

cirrus-sr22.jpg

Cessna TTx

cessna-ttx-flight.jpg

Mis gibi, dert yok tasa yok. Binerim, havada teknik sorun olursa da rüzgarı karşıdan alıp ilk açıklığa indiririm. :D

Yolcu uçaklarında saatlerce konsol gözetleyerek, iniş ve kalkıştaki toplamda 20 dakikalık alanda pilotaj yaparak sıkıntıdan patlarım.
Avro RJ serisi verelim. Sıkılmaya vaktin olursa haber edersin. :D

Küçük uçaklar candır, alırsan bakım maliyeti olarak da çok üzmezler seni. Tabii ki bu neyle kıyas ettiğine göre değişir. :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı