Pilotaj bölümü ücretsiz okunabilir mi?

Hayır. Binlerce euro bayılan yok. İnsanlar burs alarak gidiyor o okullara. %50 %60 %75 gibi burslarla gidiyorlar. Ayrıca zengin insanlar gidiyor. Paraya ihtiyacı olmayan ama elinde bir mesleği bulunsun diyen insan gidiyor paraya kıyıyor ve özelde okuyor. Özelde okuduğun zaman işsiz kalma ihtimalin çok yüksek. Aynı şey ETÜ için de geçerli.

Meslek garantisi sadece MSÜ ve THY Akademisi sağlıyor. Tavsiyem THY yönünde. Ayrıca THY'nin DLR-1 ve mülakattan oluşan DLR-2 sınavları çok zor. DLR-1 çok yüksek el koordinasyonu, mantık, muhakeme, yükseklik, 3D hafıza gibi yetenekler istiyor. Kimse bedavaya pilot olmuyor olanlarda emin olun çok zor oluyorlar.
PrWin56 arkadaşımızın bu dediklerinizi cebinden para çıkmayarak yapması için Türkiye genelinde ilk 50'de olması lazım. Eğer bu arkadaş Tr genelinde 50'de değilse eğitime onlarca para döküp kendini geliştirmesi lazım. Bu dediğiniz aşamalara bedavadan girmek asla ve asla mümkün değil. Uzaktan akrabam pilotluk okumak için en ucuza Amerika'ya giderek halletti oda en ucuz şekilde. Burada demek istediğim öyle yada böyle o cepten para çıkacak...

PrWin56 arkadaşımızın bu dediklerinizi cebinden para çıkmayarak yapması için Türkiye genelinde ilk 50'de olması lazım. Eğer bu arkadaş Tr genelinde 50'de değilse eğitime onlarca para döküp kendini geliştirmesi lazım. Bu dediğiniz aşamalara bedavadan girmek asla ve asla mümkün değil. Uzaktan akrabam pilotluk okumak için en ucuza Amerika'ya giderek halletti oda en ucuz şekilde. Burada demek istediğim öyle yada böyle o cepten para çıkacak...
Dostum dedim ya %100 bursluluk alacak puanı alsa hayatta pilatoj'a gitmez. THY ve MSÜ'de cebinden 5 lira çıkmıyor. Yol parandan tut cebindeki harçlığa kadar veriyorlar dostum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı