Bende 2 yıllık uçak teknolojisi okuyup DGS ile geçmeyi düşünüyorum yada 2 yıllık sağlık seçip moleküler genetik mühedisliği umarım yapabilirim evet pilot ihtiyacı çok hocam bu arada dediğiniz gibi 4 yıllık sözel okuyacaktım normalde fakat iş imkanları olmayınca 2 yıllık bir bölüme gidip DGS ile 4'e tamamlayacağım yüksek ihtimalle.Issiz kalmazsin bence. Pilot ihtiyaci cokmus.
Bence lisans oku 2 yillik ile vakit kaybetme.Bende 2 yıllık uçak teknolojisi okuyup DGS ile geçmeyi düşünüyorum yada 2 yıllık sağlık seçip moleküler genetik mühedisliği umarım yapabilirim evet pilot ihtiyacı çok hocam bu arada dediğiniz gibi 4 yıllık sözel okuyacaktım normalde fakat iş imkanları olmayınca 2 yıllık bir bölüme gidip DGS ile 4'e tamamlayacağım yüksek ihtimalle.
Sözel istiyorum aslında 4 yıllık ama iş imkanı kısıtlı çok endişeliyim be yapacağımı bilmiyorumBence lisans oku 2 yillik ile vakit kaybetme.
pilotaj geçiş yok diye biliyorumBende 2 yıllık uçak teknolojisi okuyup DGS ile geçmeyi düşünüyorum yada 2 yıllık sağlık seçip moleküler genetik mühedisliği umarım yapabilirim evet pilot ihtiyacı çok hocam bu arada dediğiniz gibi 4 yıllık sözel okuyacaktım normalde fakat iş imkanları olmayınca 2 yıllık bir bölüme gidip DGS ile 4'e tamamlayacağım yüksek ihtimalle.
Hocam hiç bilmiyorum bir internet sitesinde gördüm bugün pek anlamıyorum kusura bakmayın eğer yanlış bilgi verdiysem 4 yıllık sözel okumalı mıyım kararsızım inanın hiç bilmiyorum.pilotaj geçiş yok diye biliyorum
Basitçe söylemeliyim alınma sayısalda derece kovalamayacaksın üniversite okunmamalıHocam hiç bilmiyorum bir internet sitesinde gördüm bugün pek anlamıyorum kusura bakmayın eğer yanlış bilgi verdiysem 4 yıllık sözel okumalı mıyım kararsızım inanın hiç bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.