Pilotajda 27 28 yaş sıkıntı mı?

Emiroo

Kilopat
21 yaşındayım ve 2 yıl sınava hazırlanıp 23 yaşında kazanıp 27 28 yaşında pilotaj mezunu olacağımı varsayıyorum. Sizce bu yaşlarda pilotaj okuyup Avrupa'ya açılabilir miyim? Yoksa yaşım gereği işsiz kalır mıyım? Bu yaş bu meslek için geç mi?

Issiz kalmazsin bence. Pilot ihtiyaci cokmus.
Bende 2 yıllık uçak teknolojisi okuyup DGS ile geçmeyi düşünüyorum yada 2 yıllık sağlık seçip moleküler genetik mühedisliği umarım yapabilirim evet pilot ihtiyacı çok hocam bu arada dediğiniz gibi 4 yıllık sözel okuyacaktım normalde fakat iş imkanları olmayınca 2 yıllık bir bölüme gidip DGS ile 4'e tamamlayacağım yüksek ihtimalle.

Bende 2 yıllık uçak teknolojisi okuyup DGS ile geçmeyi düşünüyorum yada 2 yıllık sağlık seçip moleküler genetik mühedisliği umarım yapabilirim evet pilot ihtiyacı çok hocam bu arada dediğiniz gibi 4 yıllık sözel okuyacaktım normalde fakat iş imkanları olmayınca 2 yıllık bir bölüme gidip DGS ile 4'e tamamlayacağım yüksek ihtimalle.
Bence lisans oku 2 yillik ile vakit kaybetme.

pilotaj geçiş yok diye biliyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı