"Pinci amca" güvenilir mi?

ertasugur

Hectopat
Daha fazla  
Selam valorant vp linkteki sitenin reklamlarına denk geldim ilk başta 175 VP çektim sıkıntı yaşamamak amacıyla sorunsuz teslim olunca sırayla hepsinden aldım. Kodları kullandım hemen teslim ettiler o konuda sıkıntı yok ancak arkadaşım kafamı karıştırdı Valorant dışında VP çekersen hesabın banlanabilir falan filan dedi. Hasetliğinden mi yapıyor yoksa gerçekten böyle bir durum var mı? Epin kodlarını Valorant izin vermese nasıl kullanılacak öyle bir şey olsa Valorant neden kullandırsın ki. Bilgi sahibi olanlar aydınlatırsa sevinirim, teşekkürler. Siteden sorduğumda hayır kesinlikle öyle bir durum olmaz, dendi ama arkadaşım halen ısrar ediyor çok canımı sıktı bu durum. Hesapta bayağı değerli benim için banlanma gibi bir durum olursa çok sıkıntı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence öyle bir şey olamaz. Çoğu insan Valorant dışı VP satan yerlerden alıyor çünkü Valorant'ın kendi VP fiyatı daha tuzlu. Arkadaşınız kıskanmış sanırım.

Bence öyle bir şey olamaz. Çoğu insan Valorant dışı VP satan yerlerden alıyor çünkü Valorant'ın kendi VP fiyatı daha tuzlu. Arkadaşınız kıskanmış sanırım.
Bana da biraz öyle geldi ama kafama takılınca sormak istedim. Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı