Ping değeri nasıl düşürülür?

@İsimsiz55 hocam ilk attığım fotoğraf samsuna attığım ping 2.resim İstanbul severi 3.ise Frankfurt normalde 55'lerde geziyor ama şu an 58 çıktı ve ayrıca değerleri özel oyun kurdum ve test ettim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_207.png
    Screenshot_207.png
    62,1 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_29.png
    Screenshot_29.png
    225,5 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_30.png
    Screenshot_30.png
    219,2 KB · Görüntüleme: 49
DNS ayarlarını 8.8.8.8 / 8.8.4.4 olarak değiştirmeyi dene.
işe yaramıyor denedim teşekkür ederim

Ben internet sağlayıcımı değiştirmek istediğimde ise 800'e yakın ücret talep ettiler
Bağlatmadan önce müşteri hizmetleri CS:GO'da aldığım 80ms pinge fazla Vodafone ile Max 60 alırsınız vs demişti kandırıldık...

DNS ile pingin alakası yok. Belki resolv ederken 1 ms ekler. Sorun kablo kalitesinde.
Telefon ile speedtestte de bu şekilde değerler çıkıyor

Evdeki internet sağlayıcım ve telefonumdaki hat ayrı operatörler.

Evdeki internet ile hiçbir indirme yapmadan sadece CAT 6 kablosu ile bağlı olan masaüstü PC'de Valorant İstanbul sunucusunda 60-50ms değeri alıyorum Speedtest'te ise pingim 49ms.

Çok saçma bir şekilde telefonu bilgisayara bağlayıp mobil veriyi açıyorum sorun aynı şekilde yine ping yüksek ve oyunda ilerlerken geriye atıyor beni yani sanki karakterin ayağı takılıyormuş gibi, bu sorun iki internette de oluyor, ne yapmam lazım? Hem ev interneti hem de mobil veri aynı sorunu veriyor ve ayrı operatörler. Mobilveride Speedtest'te pingim 30ms en fazla ama oyuna girince sanki hiç interneti değiştirmemişim gibi, bunun sebebi ne olabilir?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı