Valla ben de başkalarının yalancısıyım. Keşke KabloNet alabilsem. Bizim mahallede hiç altyapı yok.Kim diyormuş ya.
Ayrıca ben oyunda en iyi pinge sahip oluyorum genel olarak nasıl bir ping kaybımış.
Valla ben de başkalarının yalancısıyım. Keşke KabloNet alabilsem. Bizim mahallede hiç altyapı yok.Kim diyormuş ya.
Ayrıca ben oyunda en iyi pinge sahip oluyorum genel olarak nasıl bir ping kaybımış.
Vallahi ben de başkalarının yalancısıyım. Keşke Kablonet alabilsem. Bizim mahallede hiç altyapı yok.
Başvur 14-10 gün hatırlamıyom size kısa sürede cevaplarlar başvuru yapın sokakta var ise %90 şansınız var.
Arkada Epic Games'ten Fortnite indiryorum sayfalar açık ve kardeşim interneti kullanıyor test bu.
![]()
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps.www.speedtest.net
Babaannemin bir lafı vardır;
-İyi ISS yoktur, iyi altyapı vardır.
Altyapın kötü olsun, isterse sağlayıcın Elon Musk olsun yine ping problemi yaşarsın![]()
Başvur 14-10 gün hatırlamıyom size kısa sürede cevaplarlar başvuru yapın sokakta var ise %90 şansınız var.
Arkada Epic Games'ten Fortnite indiryorum sayfalar açık ve kardeşim interneti kullanıyor test bu.
![]()
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps.www.speedtest.net
Dersine bak!Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Bu da benimki, arkada meeting açık ve bir sürü Chrome sayfası açık.
Niye?Dersine bak!
Download ölmüş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.