Ping düşük seviyelerde nasıl sabit tutulur?

Eric Wright

Centipat
Katılım
7 Haziran 2022
Mesajlar
707
Çözümler
5
Yer
Compton
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ping düşürmenin en net çözümü ethernet kablosu bağlamak tabii ki ama ben wi-fi olarak bağlıyım mecburen. Ping bazen 1100, 300, 280 falan oluyor sonra bir anda 50 falan oluyor. Pingimi nasıl sabit tutabilirim bu seviyelerde?
 
Hocam Ethernet kabloları interneti dış etkenlere bakmaksızın doğrudan olarak aktardığı için tam performans veriyor. WI-FI ise aranızda bulunan mesafe olsun, bilgisayarınızın WI-FI destekleme özellikleri olsun çoğu şeyden etkileniyor. En iyi çözüm Ethernet.
 
Ethernet bağlamadan çok ta bir şey yapamazsın. Oyun oynarken telefonun wifisini kapatmak yardımcı olabilir.
 
Her gün 10 şınav. Hocam daha stabil bir internet sağlayıcısına geçmekten başka bir şansınız yok. Çok garip bir şey sormuşsunuz.

ISS'yle alakasi yok, Ethernet'te sabit degerler verip Wi-Fi'de yukselmesi normal. Paket kaybini azaltmak icin kaliteli bir router almalisiniz.
 
Yanlış bilgi
ISS'yle alakasi yok, Ethernet'te sabit degerler verip Wi-Fi'de yukselmesi normal. Paket kaybini azaltmak icin kaliteli bir router almalisiniz.
Nereden biliyorsunuz Ethernet'te düzgün ping değerleri aldığını? Arkadaş Ethernet kullanmıyormuş. Dolayısıyla ISS ile alakalı bir durum pingin yüksek olması. ISS değişirse modemde değişecek, dolayısıyla yine sizin dediğinize gelecek.
 
Merhabalar,

WlanOptimizer adlı bir uygulama var. Bu uygulamayı deneyebilir misiniz? Yanılmıyorsam ping dalgalanmalarını sabitliyebiliyordu. Tabi ki sizin wifi bağlantı kaliteniz, arka planda ağınızı kullanan uygulamalar, sizinle birlikte aynı interneti kullanan başka cihazlar, ISS nin size sağladığı internetin kalitesi gibi şeylerde çok etkili.

İyi günler.
 

Geri
Yukarı