Ping nasıl düşürülür?

IOverI

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben burada karşılaştırma üzerine anlatıyorum. Şimdi bir arkadaşım İstanbul serverlerine benden uzak olmasına rağmen exitlagla benden düşük ping alıyor ben ne yaparsam bu pingi azaltabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Statik ip alabilirsiniz. Statik ip alınca bazen sunuculara yönlendirme yolları iyileşiyor. Exitlag'da bunu yapıyor aslında. ISS yerine kendi sunucularından oyuna bağlıyor bu sayede ping düşüyor.

Ben exitlag ile CS2 de 30 ping'i görüyorum mesela.

Statik IP alabilirsiniz. Statik IP alınca bazen sunuculara yönlendirme yolları iyileşiyor. Exitlag'da bunu yapıyor aslında. ISS yerine kendi sunucularından oyuna bağlıyor bu sayede ping düşüyor.

Ben exitlag ile CS2 de 30 Ping'i görüyorum mesela.

Peki benim altyapım olmasına rağmen benden İstanbul'a daha uzak yaşayan birsinin pingi nasıl daha düşük ve statik ipim var, Ethernet'le bağlanıyorum.

Peki benim altyapım olmasına rağmen benden İstanbul'a daha uzak yaşayan birsinin pingi nasıl daha düşük ve statik ipim var, Ethernet'le bağlanıyorum.
Yönlendirmelerle alakalı hocam. Exitlag direk kendi sunucularından yönlendirdiği için daha düşük ping veriyor.

Dediğim gibi cs'de normalde 40 45 olan pingim exitlag ile birlikte 30 a düşüyor.

Hocam bildirimlere girin bildirimleri kapatın, sonra odaklanma yardımı var sol altta ona girin içindeki her şeyi kapatın, tikli olan odaklanma yardımını da kapalı hale getirin. 3000 Ping'den 30 Ping'e düştüm bu sayede.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablolu bağlanmak bir nebze pingi düşürüyor. Onun haricinde yapılabilecek çok da bir şey yok. Altyapı kaynaklı, internet kabinindeki yoğunluktan kaynaklı elimizde olmayan sebepler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı