Ping Nedir?

Merhaba, benimde bir sorum olacak
Benim bilgisayar i7 7700 işlemcili nvidia 1050 ekran kartlı bir laptop. Performans konusunda hiç sıkıntı yok, oyunlarda max fps, max çözünürlük ve max effect lerde en ağır oyunlarda donma yapmıyor. Ancak online oyunlarda çoğunlukla aksiyon sahnelerde takılmalar oluyor. Bunun ping ile bağlantısı varmı acaba. Normalde ping sürem speedtest te 7ms en fazla 10ms oluyor. Fiber bağlantım var ve 50mbit/6mbit

Merhaba, anlık ping artışı (dalgalanma) hakkında bir bilgi verebilir misiniz? Problem ne/neler olabilir? Neyden kaynaklandığı nasıl tespit edilebilir gibi.

Recep bey merhaba,bir sorum olacak size ,cevaplarsanız çok sevinirim
İnternet kafem var ,metro ethernet almayı düşünüyorum ancak fiyatları çok fazla,50 ye 50 nin fiyati 5000 tl üstünde .şu anda 3 adet adsl kullanıyorum,25download,3 uplaod... oyunlardaki ping değerleri 60 ila 80 arasında değişiyor,metro ethernet almam mantiklimidir sizce veya fiber cektirip 4 adet 100 e 3 alirsam yeterlimidir?
4 adet fiber 100 e 3 maliyet 700 civarında
1 adet metro 50 ye 50 maliyet 5000 civarında
Çok teşekkür ederim şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…