Ping yok ama Lag problemi var

Katılım
7 Ekim 2019
Mesajlar
1.013
Makaleler
1
Çözümler
2
Herkese merhabalar, Bugün bir problemi fark ettim. Sistemim gayet stabil ve akıcı çalışıyor. FPS durumları ve ping gayet iyi ama tuşa bastığımda geç tepki verdiğini fark ettim. Oyunda gecikme oluşuyor sanırım bunun adı İnput Lag'dı. Neden olmuş olabilir düzeltmem için ne önerirsiniz?

Fark ettiğim oyun LOL.
 
Kaldırmak istediğin oyunun altında 3 nokta bulunur ona tıkla altta kaldır butonu olacaktır.
LOL ile alakalı, gelen güncelleme ile ben de aynı sorunu yaşıyorum. Yeni gelecek güncelleme ile düzeltilir diye tahmin ediyorum.
Olabilir hocam bilgilendirme için teşekkür ediyorum.

Klavyenin gecikme değeri çok yüksek olabilir mi acaba? Kullandığın klavye ne?
Şu ana bunu hissetmemiştim ama olabilir. Logitech K120 kullanıyorum.
 
Şu ana bunu hissetmemiştim ama olabilir. Logitech K120 kullanıyorum.

Ben uzun süredir mekanik klavye kullanıyorum. Geçenlerde normal klavye ile CS:GO oynama durumum olmuştu, tuşa bastığımda oluşan gecikme aşırı rahatsız ediyordu, bilgisayarda sıkıntı var sandım ama büyük ihtimalle klavyeden dolayıydı. O yüzden sizin de sorun klavye gecikmesi olabilir ama şimdiye kadar hissetmeyip şimdi hissetmen bu durumun ihtimalini düşürüyor.
 
Ben bile 1ms tepki süresine sahip GXT 890 ile aynı sorunu yaşıyorum. Klavye veya mouse ile alakası olmadığına adım gibi eminim, zira mouse'm Rival 3. Monitörüm ise C24G1, yani bu ekipmanlar ile böyle bir olay yaşamazdım normal bir şekilde.
 
@Motionless IN White
Hocama katılıyorum. Yazılımsal gibi gözüküyor ama garip bir şekilde nedenini anlayamadım. Sİstemime acaba virüs tarzı bir şey mi bulaştı onuda bilmiyorum. Emin olmak için sizce hangi programla taratmalıyım?

Bu size kalmış, kaliteli ve lisanslı bir programınız varsa gerekli internet taramalarını yapabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı