Ping yok ama Lag problemi var

Herkese merhabalar, bugün bir problemi fark ettim. Sistemim gayet stabil ve akıcı çalışıyor. FPS durumları ve ping gayet iyi ama tuşa bastığımda geç tepki verdiğini fark ettim. Oyunda gecikme oluşuyor sanırım bunun adı input Lag'dı. Neden olmuş olabilir düzeltmem için ne önerirsiniz?

Fark ettiğim oyun LOL.

Serverda sıkıntı vardır. CoD Warzone'da da olabiliyor bazen.

Bunun 2 tane cozumu var. 1. Internet saglayciniza musteri destek hatti uzerinden ulasin sorununuzu anlatin ve bu nedenle CGN IP havuzundan cikmak istiyorum diye belirtin numaranizi isteyecekler sorunu cozdukleri zaman size geri donus yapacaklar eger sorun devam ederse bu seferde Statik IP almak icin arayabilirsiniz ama bircok kisi 1. olayda ki gibi cozumluyor size bir deneyin derim.

Bunun 2 tane cozumu var. 1. Internet saglayciniza musteri destek hatti uzerinden ulasin sorununuzu anlatin ve bu nedenle CGN IP havuzundan cikmak istiyorum diye belirtin numaranizi isteyecekler sorunu cozdukleri zaman size geri donus yapacaklar eger sorun devam ederse bu seferde Statik IP almak icin arayabilirsiniz ama bircok kisi 1. olayda ki gibi cozumluyor size bir deneyin derim.
Hocam buna gerek kalmadan modemin sayfasından bir kaç işlem yaptım. Firewall kurallarını kaldırdım sorun düzeldi. Hiç ihtimal vermezdim ama internet ile ilgiliymiş sorun :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı