Ensiance
Picopat
Daha fazla
Pingim yüksek olmamasına rağmen oyunlarda lag oluyor. Örneğin LoL'de pingim 44 ile 46 arasında gidip gelmesine rağmen bariz bir şekilde gerçek pingimin 100 civarında olduğunu hissedebiliyorum. War Thunder oyununda ise packet loss %1-10 arası gidip geliyor, pingim 1 saniye bile yerinde durmuyor ve 55-80 arasında gidip geliyor. Yardımcı olur musunuz? Her türlü detayı vermeye ve çabalamaya hazırım.
Ekleyebileceğim bilgiler:
Modemim ZyXEL VMG1312-T20b
Modeme sadece bilgisayarım bağlanıyor ve kablo ile bağlanıyor.
Noise margin downstream değeri 8 ile 9 arasında değişiyor.
Noise margin upstream değeri 15-17 civarında değişiyor.
İnternet paketim 35 Mbps, TurkNet altyapımın 35 Mbps desteklediğini söyledi, 26 Mbps alıyorum. İnterneti kurarken gelen Türk Telekom ekibi ise bence burası 24 Mbps destekler, onlar bilmiyor dedi.
Bazen internet hızı durduk yere inanılmaz derece düşüyor. 1-2 Mbps falan oluyor. Modemi kapatıp açınca düzeliyor. Örneğin bu sabah 5'te internet YouTube'u açamayacak kadar kötüydü, kapatıp açınca düzeldi.
Ek olarak bir sorum daha var: İnternet sağlayıcımı değiştirsem bu sorun çözülür mü? Sadece Türk Telekom altyapısı var.
Ekleyebileceğim bilgiler:
Modemim ZyXEL VMG1312-T20b
Modeme sadece bilgisayarım bağlanıyor ve kablo ile bağlanıyor.
Noise margin downstream değeri 8 ile 9 arasında değişiyor.
Noise margin upstream değeri 15-17 civarında değişiyor.
İnternet paketim 35 Mbps, TurkNet altyapımın 35 Mbps desteklediğini söyledi, 26 Mbps alıyorum. İnterneti kurarken gelen Türk Telekom ekibi ise bence burası 24 Mbps destekler, onlar bilmiyor dedi.
Bazen internet hızı durduk yere inanılmaz derece düşüyor. 1-2 Mbps falan oluyor. Modemi kapatıp açınca düzeliyor. Örneğin bu sabah 5'te internet YouTube'u açamayacak kadar kötüydü, kapatıp açınca düzeldi.
Ek olarak bir sorum daha var: İnternet sağlayıcımı değiştirsem bu sorun çözülür mü? Sadece Türk Telekom altyapısı var.