Ping Yüzünden Ban Yemek

Bu tür olaylar için Valve'nin mail adresi var mı yoksa Steam destekten mi iletişim kurmam gerekiyor?

Hocam Steam desteğin sitesine girin ( Steam Destek ) giriş yapın CS:GO çıkar zaten CS'ye tıkayın.
Oynanış ve teknik sorunlar-başka bir sorun yaşıyorum -Steam destek ile iletişime geç yazıyor oraya tıklayıp adım adım gidin galiba Steam'ın canlı desteği var veya size bir e-posta falan verirler oraya sorununuzu yazın.
50 gün önce yemişsiniz banı fakat ilk günden peşini bırakmamanız gerekiyordu ilk günden peşine düşseydiniz %80 ban açtırma ihtimaliniz varsa bu şimdi %20'ye falan düşmüştür geçmiş olsun.

Son yazdığımı okuyabilirsin ama senin için asla bir şeyler değişmeyecek. Ban yediğim anda konuyu açsaydım hile kullanmamış mı olurdum sizin mantığınıza göre?
Ban yediğim an peşine düşerdim ve nerelere ulaşabileceğimi öğrenmeye çalışırdım. Ban yiyip 2 ay sonra acaba neden ban yedim diye uğraşmam.

Ban yediğim an peşine düşerdim ve nerelere ulaşabileceğimi öğrenmeye çalışırdım. Ban yiyip 2 ay sonra acaba neden ban yedim diye uğraşmam.
İşte insanın önce okuması lazım. "Envanterimdeki stickerların fiyatı son zamanda çok fazla arttı." Bunu okumuşsundur umarım, o yüzden bir ihtimal onları kurtarırım diye konuyu açtım.
Hocam Steam desteğin sitesine girin ( Steam Destek ) giriş yapın CS:GO çıkar zaten CS'ye tıkayın.
Oynanış ve teknik sorunlar-başka bir sorun yaşıyorum -Steam destek ile iletişime geç yazıyor oraya tıklayıp adım adım gidin galiba Steam'ın canlı desteği var veya size bir e-posta falan verirler oraya sorununuzu yazın.
50 gün önce yemişsiniz banı fakat ilk günden peşini bırakmamanız gerekiyordu ilk günden peşine düşseydiniz %80 ban açtırma ihtimaliniz varsa bu şimdi %20'ye falan düşmüştür geçmiş olsun.
Telefondan girdiğim için yapamıyorum herhalde. "Bu yardım talebinin Steam İstemcisi üzerinden gönderilmesi gerekmektedir" böyle diyor. Bir de maili ingilizce olarak mı atmak gerekiyor yoksa farketmez mi?

Son düzenleme:
Olay olduktan sonra ortalama 1 ay geçti. Olay şöyle oldu arkadaşla yoldaş giriyorduk 2 maç oynadık 3. maçın başında yani ilk round'da pingim 5k ya çıkıp indi sonra oyundan attı beni tekrar girince de VAC yazısını gördüm. Kesinlikle hiçbir şekilde hile kullanmadım biliyorum şimdi bazı kişiler VAC yediysen kesin hile kullanmışsındır yazacak onların düşüncelerine de saygım sonsuz. Ama hesabımda 400TL'ye yakın skin,sticker falan var 1400 saat oynamışım neden hile yapayım? Bu VAC banın kaldırılması imkansız mı yoksa destekten iletişim kursam çok az da olsa bir ihtimal var mı?
3 yıl geçmiş biliyorum fakat pinginizin çıkmasının sebebi oyunun ana ekranında vac hatasının yüklenmesidir.(kendi hipotezim) Eskiden uzun yıllardır hile kullanırdım ne zaman ban yiyecek olsam pingim fırlar ve ana menüdeyim "vac banned from secure server" :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı