Pingi düşük VPN tavsiyesi

Makaleler
2
Surfshark gozume iyi geldi gibi yillik 265 TL de iyi fiyat bundan daha ucuz veya ayni fiyatta daha dusuk ping verebilecek bir VPN biliyor musunuz? Bot açacağım oyunlarda ve ping aşırı onemli. Ne kadar dusuk olursa o kadar iyi oynayacağım oyun netherlandda bariniyor. Nordvpn Express VPN kullanamiyorum. Cyberghost pahali geldi.
İnternetim Superonline.

Neden kullanamıyorsun bilmiyorum ama bu gördüğün NordVPN'in ilk deneme Hollanda bağlantı sonucu (NordLynx bağlantı - Otomatik sunucu) (İnternet Superonline 500/20 MBit)

Bu gördüğün ise ProtonVPN ücretsiz sürüm ilk deneme sonucu (WireGuard - Otomatik sunucu)

Bunlar haricinde şuan kullanmadığım için deneme imkanım yok ancak aylık 8 Liraya Dashlane alabilir ve hediye verdiği Hotspot premium kullanabilirsin.

Neden kullanamıyorsun bilmiyorum ama bu gördüğün Nordvpn'in ilk deneme Hollanda bağlantı sonucu (nordlynx bağlantı - otomatik sunucu) (internet Superonline 500/20 Mbit)
Çoğu ISS'lerde sorun çıkarıyor da ondan. Arkadaş büyük ihtimal Türk Telekom kullanıyor. Zamanında az uğraşmadım, müşteri hizmetleri bile blocklandığından bir haber.

Değişiyor ama. Zamanında bir arkadaşım Türk Telekom'da kullanmayı başarmıştı nasılsa. Bazen ara sıra bağlanıyor falan, nordvpn Türkiye'de genel olarak sıkıntılı.

İnternetim Superonline.
Çoğu ISS'lerde sorun çıkarıyor da ondan. Arkadaş büyük ihtimal Türk Telekom kullanıyor. Zamanında az uğraşmadım, müşteri hizmetleri bile blocklandığından bir haber.

Değişiyor ama. Zamanında bir arkadaşım Türk Telekom'da kullanmayı başarmıştı nasılsa. Bazen ara sıra bağlanıyor falan, nordvpn Türkiye'de genel olarak sıkıntılı.
Hocam haklısınız bende ilk aldığımda çok uğraştım, kaç kez Turkcell ile görüştüm ama şuan pek bir sorun kalmadı. Sunucu iyileştirme veya ip'lerle falan oynadılar diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi TT sorun çıkarabiliyor biraz ama 3-5 denemede bağlanabiliyorsunuz. TT altyapısını kullanan firmalarda hiç sorun çıkmıyor. Tavsiye ederim yani. Ama tabii TL fiyatlandırma seçenekleri olmadığı için biraz pahalı olabiliyor.

Hocam haklısınız bende ilk aldığımda çok uğraştım, kaç kez Turkcell ile görüştüm ama şu an pek bir sorun kalmadı. Sunucu iyileştirme veya IP'lerle falan oynadılar diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi TT sorun çıkarabiliyor biraz ama 3-5 denemede bağlanabiliyorsunuz. TT altyapısını kullanan firmalarda hiç sorun çıkmıyor. Tavsiye ederim yani. Ama tabii TL fiyatlandırma seçenekleri olmadığı için biraz pahalı olabiliyor.
İnternetini bahsettiği kısmı görmemişim kusura bakmayın. Ben deneyeli bir süre oldu, iyileştirdiler ise güzel. Belki yeniden denerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı