Pinglotter Valorant testi sonucu nasıl?

lavasan9

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Valorant adlı oyunda normalde Türkiye sunucusunda 20 civarlarında ms alırken, 30 dakika gibi bir süre oynayınca ms sabit 40-45 oluyor ve düşmüyor. Bunun için Valorant ile iletişime geçtim, benden birkaç test istediler. Biraz araştırdım sanırım packet loss testi. Bir kontrol edebilir misiniz rica etsem? Sorun neden kaynaklanıyor? Cevap verirseniz gerçekten çok sevinirim.

ping2.PNG

ping3.PNG

Hocam, telekomda bende de aynı sorun vardı, bi ara kendiliğinden cozuldu sonra deprem sonrası tekrar olustu. Sizinle alakalı bir durum oldugunu dusunmuyorum. Ülkemizdeki telekom hizmeti ne yazıkkı bu kadar. Belki taahütünüz yoksa başka bi sağlayıcıya geçebilirsiniz.

Hocam, telekomda bende de aynı sorun vardı, bi ara kendiliğinden cozuldu sonra deprem sonrası tekrar olustu. Sizinle alakalı bir durum oldugunu dusunmuyorum. Ülkemizdeki telekom hizmeti ne yazıkkı bu kadar. Belki taahütünüz yoksa başka bi sağlayıcıya geçebilirsiniz.
Hocam telekomun yapabileceği bir şey yok mu peki

Hocam e-spor düzeyinde oynuyorum oyunu. Oyunun en üst rankındayım. Yani hiçbir şey yapamayacak mıyım gerçekten? Delireceğim!
Hocam en kötü heyet'e başvurun, belgelerle kanıtlayın ama hizmet kalitenizin düşüklüğünü. Taahhüt süreniz kaç ay?

TürkTelekom maalesef böyle hocam, ben de 1 haftadır fiber için kurulum ve baglantı yapmalarını bekliyorum ama ne gelen var ne giden. Adaletsizlik hat safhada, taahhütünüz yoksa bence taahütü olmayan diğer saglayıcılara gecin, en azından kurtulma şansınız olur oralardan memnun kalmadıgınızda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı