Pingo uygulaması ne yapar?

IronSmith0057

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, annem telefona Pingo diye bir uygulama yüklemiş ve bana dediğine göre beni korumak içinmiş ama bu Pingo ben babama 1 ay gitmeden önce yüklendi ve benim konumumu bildirme gibi bir özelliği varmış. Başka ne özellikleri var sizce silmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, annem telefona pingo diye bir uygulama yüklemiş ve bana dediğine göre beni korumak içinmiş ama bu pingo ben babama 1 ay gitmeden önce yüklendi ve benim konumumu bildirme gibi bir özelliği varmış. Başka ne özellikleri var sizce silmeli miyim?

Uygulama sizin telefonunuzun sinyallerinden nerede olduğunuzu anlıyor eğer reşit iseniz annenize bildirmenizde fayda var çünkü bu özel hayatın gizliliğini ihlal ediyor ne kadar anneniz olsa da gözlenmek hiç iyi bir şey değil.

Merhaba, annem telefona Pingo diye bir uygulama yüklemiş ve bana dediğine göre beni korumak içinmiş ama bu Pingo ben babama 1 ay gitmeden önce yüklendi ve benim konumumu bildirme gibi bir özelliği varmış. Başka ne özellikleri var sizce silmeli miyim?
Anladığım kadarıyla sizin vekaletiniz babanızda. Eğer öyleyse uygulamayı silmek istediğinizi ifade edin. Anneniz olabilir, tabii ki endişelenecek ancak vekalet onda değilken sizin konumunuzu bilmesi onun bir hakkı olmaz çünkü zaten vekalet onda değil. Mesaj gibi özellikleri de varmış, bu özellikler güzel ama konum biraz sıkıntı gibi.

Son düzenleme:
Uygulama sizin konumunuzu canlı olarak annenizle paylaşıyor. Ona acil durumlarda haber vermenizi ve mesajlaşmanızı sağlıyor. Annenizin iyi niyetle yüklediğini düşünüyorum, rahatsız oluyorsanız uygun bir şekilde ona ifade edip yazılımı kaldırabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı