Pingsiz bir Türkiye olabilir mi?

İsteseler hemen olur. Bizzat şahit oldum, burada çok kötü internetimiz vardı. Fiber internet getirdiler sadece yarım gün sürdü neredeyse 300 haneye fiber geldi cadde falan da değil çevrede fiber olan yer yok. Türkiye çıkışlarından aşırı nadir pingim oluyor 1-2 sn.
Belirttim ben zaten Altyapı sorunu çözülmezse talep olmaz talep olmazsa fiyatlar tabii ki artar, adam Altyapısı karşılamayınca neden gidip 100Mbps internet alsın? Ben aldım, altyapım karşılamıyor ve bu durumdan muzdaribim.
 
Way
1611393192742.png
 
Pingsiz bir Türkiye olabilir mi sizce?

Eki Görüntüle 848865

TurkNet GigaFiberi yavaş yavaş bölge bölge yaymaya başladı. Bana gelen mailde sadece bölge değil bu sene içinde neredeyse Türkiye genelini GigaFiberle buluşturacakları yazıyordu. Fiyatları da o kadar uç değil. Benim bölgeme geldiğinde gözümü kırpmadan alacağım. Bu bizim suçumuz azla yetinmeyi sıkıntı etmeyip sesimizi çıkartmazsak TT hep böyle düşük hızlar vermeye devam edecek.
 
Pingsiz bir Türkiye olmak için port sayıları çoğaltılmalı. Çok önceden arkadaşımın portuna 2 kişi bağlamışlar. Böyle internet güzelleşmesini istiyorsanız belediyelerin yol kazıyıp yol yapmasını bırakıp internet altyapısına çalışmaları lazım fakat tanıdıkları internet ile uğraşmadıkları için zarar etmek istemiyorlar. Çoğu belediyeci yol yapımı malzemelerini tanıdıklarından daha pahalıya alıyor ki yakınım kar etsin diye. İşte bu yüzden sürekli yol yapılıyor. TürkTelekom ne zaman bırakırsa Türkiye'yi o zaman güzelleşecek. Müşteri Hizmetleri bile her sorunda modem ekibinizle konuşun diyor. Ne alaka dostum?
 
B0248D62-DC36-4088-A50F-0760C085C913.jpeg

Bunu söyleyenler Türkiye Espor Başkanı tarafından propagandacı ve show man ilan edildi. Klasik olarak, herhangi bir eleştiri yapanı ya fetöcü ya pkklı ilan eden zihniyet yine şaşırtmadı. Bilmediğin konuları araştırmanı öneririm dediği adamda silikon vadisinde yöneticilik yapmış birisi. Dikkat edin; internet, ping derken fetöcü ilan edilmeyin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı