Pinleri kırık işlemci çalışır mı?

Beektae

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, iyi Sosyaller. Elime eskiden kullandığım bilgisayarımdan kalan bir işlemci geçti. 1-2 pini kırık, anakarta taksam çalışır mı? Bilgisi olan yazabilir mi?

Hangi pinlerin kırık olduğuna göre değişir.
İnternette soketinizin adını yazarak pin layout şekilde yazın örneğin "AM4 pin layout" oradan hangi pinlerin kırık olduğunu söyleyin belki sistemin çalışmasına engel olmayan pindir sıkıntı olmaz.

Hangi pinlerin kırık olduğuna göre değişir.
İnternette soketinizin adını yazarak pin layout şekilde yazın örneğin "AM4 pin layout" oradan hangi pinlerin kırık olduğunu söyleyin belki sistemin çalışmasına engel olmayan pindir sıkıntı olmaz.
Arkadaşın verdiği bilgi ve taktik doğru. İnceleyebilirsiniz. Hatta kırılan pinleri gerek makineyle yerine geri takabiliyorsunuz diye biliyorum.

Arkadaşın verdiği bilgi ve taktik doğru. İnceleyebilirsiniz. Hatta kırılan pinleri gerek makineyle yerine geri takabiliyorsunuz diye biliyorum.

Bakır ile lehimleyenler varmış ancak ne kadar sağlıklı bilmiyorum denenebilir çöp olmasından iyidir.

Bakır ile lehimleyenler varmış ancak ne kadar sağlıklı bilmiyorum denenebilir çöp olmasından iyidir.
Muhtemelen pek sağlıklı olmuyordur ama bu elektronik bir iş olduğundan aslında eskisi gibi çalışması bir ütopya olmaz. Emin ellerde bence güzel bir işçilikle eski haline döndürülebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı