Pinti. Store güvenilir mi?

Bütün oyunlarımı az yedim keyfimden kıstım aldım. Rahat rahat oynuyorum 50-60 TL'ye oyun oynamaya çalışmak da ne bileyim. Şu an RDR2'nin inmesini bekliyorum. 300 TL para verdim, oyunun dibine kadar iğrenene kadar oynayacağım. Gidin satın alın her gün 5 TL kenara koysanız 150 TL para yapar aylık. AAA oyun alınır o paraya. Böyle hesap satışı gibi saçma sapan işlerin yapıldığı sitelerden alışveriş yapmak akla mantığa sığar bir şey değil. Bence etik de değil.

Hocam ben oyun aldım e-posta yolladım hesapta 10'dan fazla kişi olduğu için indiremiyorum Forza4 Ultimate Edition.

Bahsettiğiniz şey drift eklentisi, iptal edin Forza 4'e kendi Xbox Live PC profilinizle girebilirsiniz.

Merhabalar, kendiniz 10'dan fazla giriş yaptığınızı mesaj ile doğrulayarak kabul ettiniz, sonra 2 akşam 2 sabah girdim dediniz. Amacınızı anlayamadim, hesap kilitlendi bu gün anca açabildik. Herhangi bir platformda yanlış şifre girerseniz zaten o hesap kilitleniyor. Yarım yamalak anlatmak yerine direk direk ekran görüntüsü atsaydınız daha iyi olurmuş. Bahsettiğim şeyi ek 1, ek 2 ve ek 3'te görebilirsiniz.
İyi forumlar.

Dosya Ekleri

• IMG_20201112_152921.jpg
    95,8 KB · Görüntüleme: 239
  • IMG_20201112_152934.jpg
    93,2 KB · Görüntüleme: 235
  • IMG_20201112_153004.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 227
RDR2 oyununu cumartesi 15 gibi aldım gayet hızlı teslim aldım o konuda sıkıntı yoktu. Akşam oyuna girdiğimde başka bi kullanıcının save noktası açıktı bu yüzden yeni oyuna başladım. Pazar günü haftada tek tatil günümü oyun oynamak için ayırmıştım ki verilen steam hesabına girmeye çalıştığımda kabul edilmiyor email onayı istiyordu, bana verilen wp iletişim numarasına yazdım ortalama 2 saatlik geri dönüşlerle yeni bi hesap verildi fakat yine aynı sorunu yaşadım. 5 saat geçmiş bulunuyor şu anda fakat halen oyunu oynayamadım, hem instagram dmden hem de whatsapptan geri dönüş alamadım. Bir daha alışveriş yapmayacağım sanırım. Eğer ki siz müşteri hizmetlerinin ve aynı hesaptan bi kaç kişiyle oynamayı sıkıntı etmiyorsanız alabilirsiniz gayet güvenilir fakat ben çok da memnun kalmadım.

Şöyle sitelere güvenip boşuna sinirlenmeyin,hem paranızdan hem sabrınızdan olmayın.Torrent indiririm yine bunlara güvenmem iyi forumlar

Ben pinti stordan önce 3TL'lik Steam random Key aldım hiçbir sıkıntı çıkmadı sonra 15TL'lik Steam random Platinum Key aldım gönderdikleri Key daha önceden kullanılmış çıktı bunu pinti Store destek ekibine 14 Kasım'da bildirdim hala cevap alamadım 15TL'lik Key'in faturasını 5 Kasım'da gönderdiler keyiyse(kullanılmış Key'i) yine 5 Kasım'da gönderdiler oysa 3TL'lik Key'i hemen 1, 5 gün sonra göndermişlerdi ve sorunsuzda kullanmıştım. Bu kullanılmış Key'i yine 1, 5 günde gönderdiler.

Ben sizlerden 7 gün önce oyun sipariş ettim. Madem güvenilir bir sitesiniz. O kadar mesaj yazdım. Allah'ın bir kulu cevap vermiyor.

WhatsApp destek hattımıza ulaşın, 0551 076 8515

Ben sizlerden 7 gün önce oyun sipariş ettim. Madem güvenilir bir sitesiniz. O kadar mesaj yazdım. Allah'ın bir kulu cevap vermiyor.

0551 076 8515, WhatsApp destek hattımıza ulaşın. Bundan önce de lütfen Mail'de spam bölümünüzü kontrol edin mail adresinizi yanlış girmediyseniz ürün sipariş ettiğiniz gün teslim edilmiştir zaten.

İletmiş olduğunuz numara, firmaya mı ait? Biz ulaşamadık bir kaynak olarak. Bunu doğrular mısınız?

Son düzenleme:
İletmiş olduğunuz numara, firmaya mı ait? Biz ulaşamadık bir kaynak olarak. Bunu doğrular mısınız?

Sitede direk bağlantı olarak yer alıyordu fakat kaldırmıştım aşırı yoğunluk olduğunda, eklenti siteyi yorduğu için. Şu an tekrar ekledim haklısınız kusura bakmayın.
Buraya ekledim, ek olarak da anasayfada sol köşede çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…