Arkadaşlar sakın güvenmeyin, denendi, görüldü. Assassin's's Creed valhallayı alacaktım ödeme yaptım bir güzel 50 TL. Beklemeye koyuldum, oyun bir gece gelmiş e postama. Verilen talimatları izledim. Fakat ne göreyim Ubisoft Connect'e erişim sağlanamıyor, düz yani girilmiyor, destek ekibine yazdım bu problemi diyalog aynen şu şekilde;
-Ubisoft Connect'te hata verdi onu nasıl çözebilirim?
+Ona gerek yok zaten.
Devamında ben oyunu indirmeye başladım, bir de video linki yollamışlar izleyelim diye açtım onu izledim halbuki bana destek olan (!) Arkadaşın söylediğinin aksine ana işlem Ubisoft Connect'ten yapılıyormuş. Neyse ben desteğe tekrar yazdım. Sonra bana iletilen bilgileri sordular gönderdim, yaklaşık yarım saat beklettikten sonra bana hesabı blokladığımı, lisansın iptal olduğu söyledi. Nasıl oluyorsa benim 4-5 kere (aralıklı zamanlarda) Ubisoft Connect'e giriş yapmayı denemem, satın alan yaklaşık 10 kişinin erişememesini sağlamış. Olaya bak arkadaş
,değil de hadi dedikleri gibi olsun, bana bu konuda bir uyarı yaptınız mı kardeşim? Ben size sabah yazmışım erişim yapamıyorum diye değil mi? Sen bana o önemli değil zaten dersen ben onu 5 kere de denerim 50 kere de 500 kere de. Hani onu bunu bırakın tamam vermeyin, engelleyin ama ortada fol yok yumurta yo, garanti sözleşmesinde olmayan bir durum yok yani ortada. Garanti sözleşmesi de aynen şöyle;
garanti’nin bozulmasına neden olan, garanti kapsamayan durumlar:
1-)hesabı başka birisi ile paylaşmak. (Herhangi bir üçüncü şahıs, aile, arkadaş vb.)
2-)hesabı bir başkasına satmaya çalışmak.
3-)hesabı herhangi bir platformda yayınlamak. (YouTube, Instagram vb.)
4-)hesapta “Full data” ibaresi olmamasına rağmen bilgilerini değiştirmeye çalışmak. E-posta, şifre, kullanıcı adı vs. herhangi bir bilgiyi değiştirmeye çalışmak.
5-)oynadığı oyunda 3.parti yazılım (hile) kullanıp hesaba ceza yedirtmek.
6-)sosyal mecralarda forumlarda vs. yerlerde kuruluşumuzu zedeleyen müşterilerin garantileri ne yazık ki yok sayılır.
7-)Full data ibaresinde bulunan hesap satışlarında, bütün bilgileri ile teslim edilen ürünlerin %100 çalıştığı ve teslim edilmeden önce kontrol edildiğini onaylıyorum.
Gördüğünüz gibi garanti sözleşmesinde yaşanan olaya, ne ters düşen bir durum var; ne de para iadesi yapılmaz gibi bir madde. He para iadesi de istedim, cevap, para iadesi yapmıyoruz oldu ama garanti sözleşmelerine de yazmamışlar. He onu bunu bırakın adamlar 6.maddede kendilerini eleştirmeyi bile yasaklamaya çalışıyorlar müşterilerine. Varın siz düşünün ne kadar güvenli olduğunu.