Pirinç avuçlamak bilek güçlendirir mi?

closed.selim

Decipat
Makaleler
1
Yer
26°14'53"N 71°16'23"W
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 | RTX 4050 6GB, 16GB ram, 1TB ssd, İ5 14. nesil
Meslek
Öğrenci
Instagram'da "30 gün boyunca pirinç avuçluyorum" şeklinde video paylaşan bir adam var. 21. Güne kadar 2 cm bilek büyüttüğünü söylüyor ve hala da devam ediyor video çekimlerine.

YKS'den dolayı antrenman yapmıyorum uzun süredir. Evde bileklerim hacim kazansın istiyorum. Günde 5-10 dakika ayırıp yapılır mı?

21 günde 2 cm bilek büyümesi tamamen palavra, kemik yapısı antrenmanla kalınlaşmaz. Rice Bucket çalışmak sadece ön kol kaslarını ve parmakları güçlendirir, dayanıklılık kazandırır. Evde gerçek hacim istiyorsan el yayı al veya ağır bir su şişesiyle wrist curl yap.

Instagram'da "30 gün boyunca pirinç avuçluyorum" şeklinde video paylaşan bir adam var. 21. Güne kadar 2 cm bilek büyüttüğünü söylüyor ve hala da devam ediyor video çekimlerine.

YKS'den dolayı antrenman yapmıyorum uzun süredir. Evde bileklerim hacim kazansın istiyorum. Günde 5-10 dakika ayırıp yapılır mı?
Bileği ve tutuş gücünü güçlendirir evet ama bileği kalınlaştırmak diye bir şey yok. Orada hipertrofiye uğratacağın bir kas yok çünkü. Forearm kısmını büyütebilirsin ancak. İşe yarar evet. Yalnız böceklenmez mi o pirinç nasıl duracak 30 gün öyle onu bilemedim.

Wrist curl bu hareketi 1.5 LT şişelerle veya varsa dumbel eğer gücünüz varsa 5LT'lik ile yaparsanız bileğiniz için çok iyi olur inanılmaz etkili bir hareket özellikle basketbol oyuncuları mutlaka yapıyor bu hareketi bilek ve kavrama gücünü çok güçlendiriyor. YKS'den dolayı spora gidemiyorsanız 20 30 dakikalık yapabileceğiniz kısa etkili antrenmanlar var isterseniz yazayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı