Pişmanlık yaratmayacak router tavsiyesi

Şu an daha yeni aldım 2-3 gün oldu çekim olarak memnunum. Büyük bir villa da interneti rahat yayıyor bende. Normalde downloadın tamamını kullansam pingim 250'e kadar çıkıyor. Şu an ise 80-90'a kadar çıkıyor. Ama bu değerler tamamını kullandığım zaman oluyor. Normalde pek zıplama olmuyor. Senin altyapın ise GPON sorun yapcağını hiç zannetmiyorum. Aşağıya incelemeyi bıraktım.

Şu an daha yeni aldım 2-3 gün oldu çekim olarak memnunum. Büyük bir villa da interneti rahat yayıyor bende. Normalde downloadın tamamını kullansam pingim 250'e kadar çıkıyor. Şu an ise 80-90'a kadar çıkıyor. Ama bu değerler tamamını kullandığım zaman oluyor. Normalde pek zıplama olmuyor. Senin altyapın ise GPON sorun yapcağını hiç zannetmiyorum. Aşağıya incelemeyi bıraktım.

Sağolun güzel hocam. Zaten bende bunu almaya çalışıyorum. Ama diğer arkadaşların da bir fikrini almak istedim hocam.
Ben de yukarıdaki model ile şu modeli önerebilirim;

Hocam bu modeli de birazdan inceleyeceğim çok teşekkürler yorumunuz ve tavsiyeniz için.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı