Pivot Vesa Uyumlu Monitör Ayağı

• Konuyu başlatan GKD
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 8.139

GKD

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
22
Yer
LTBE
Daha fazla  
Meslek
Fotoğrafçı
Son düzenleyen: Moderatör:
Dark 1 Adet Monitör Takılaben 13"-27" Uyumlu Masa Monte Monitör Kolu (DK-AC-VM14)

geçen sene bundan almıştım 180liraya çok memnunum. isterseniz masanın arka kenarına sıktırma yapabilirsiniz , isterseniz masada 10luk bir delik açıp buradan sıktırma yapabilirsiniz. sizin attığınıza göre sadece anlık yukarı aşşağı yapamazsınız, arkadan alyan ile vidayı geveştip yüksekliği ayarlayıp sıkmanız lazım. ama diğer özellikleri ileri geri sağa sola yukarı aşşağı anlık ve kaliteli bir şekilde yapıyor.

Dark 1 Adet Monitör Takılaben 13"-27" Uyumlu Masa Monte Monitör Kolu (DK-AC-VM14)

geçen sene bundan almıştım 180liraya çok memnunum. isterseniz masanın arka kenarına sıktırma yapabilirsiniz , isterseniz masada 10luk bir delik açıp buradan sıktırma yapabilirsiniz. sizin attığınıza göre sadece anlık yukarı aşşağı yapamazsınız, arkadan alyan ile vidayı geveştip yüksekliği ayarlayıp sıkmanız lazım. ama diğer özellikleri ileri geri sağa sola yukarı aşşağı anlık ve kaliteli bir şekilde yapıyor.
Maalesef benim masama takılmıyor. Arkasında tahta plaka var.

o zaman delik açıp takarsınız, ben de öyle bağlayamadım deldim masayı çok güzel oldu. isterseniz akşama foto atabilirim. hem çok daha sağlam oluyor bu yöntem bence.
Ben daha çok, ayaklı istiyorum hocam. İsteğimde sağa sola çekebileceğim bir şey istiyorum. Tam bu tip bir şey arıyorum ama biraz daha ucuza istiyorum. Yoksa alacağım bunu. (VM17'den söz ediyorum.)
Bu arada sizinkini atarsanız sevinirim. Belki kafama yatar.

Ben daha çok, ayaklı istiyorum hocam. İsteğimde sağa sola çekebileceğim bir şey istiyorum.
anladım, ben bunu biraz arkaya doğru delip yerleştirdim. masada yer ihtiyacım olduğunda monitörü en geri itiyorum, kollar katlanarak geriye gidiyor. klavyeyi de ileriye itip monitör ayağı da olmadığından da masada baya bir kullanım alanım oluşuyor. tecrübelerimi paylaşayım belki aklınıza yatar ama yine de siz bilirsiniz. ha bu arada 1 sene hatta daha kısa sürede çok fazla artmış fiyatı maalesef.

anladım, ben bunu biraz arkaya doğru delip yerleştirdim. masada yer ihtiyacım olduğunda monitörü en geri itiyorum, kollar katlanarak geriye gidiyor. klavyeyi de ileriye itip monitör ayağı da olmadığından da masada baya bir kullanım alanım oluşuyor. tecrübelerimi paylaşayım belki aklınıza yatar ama yine de siz bilirsiniz. ha bu arada 1 sene hatta daha kısa sürede çok fazla artmış fiyatı maalesef.
Malum döviz kurlarının durumu belli. O yüzden arttı [emoji19] Ben bu monitörü 900TL civarı bir fiyata aldım. Sırf bu ayağa 300 lira vereceksem G2460PF alırdım. Aralarında 400TL var [emoji53]

Malum döviz kurlarının durumu belli. O yüzden arttı [emoji19] Ben bu monitörü 900TL civarı bir fiyata aldım. Sırf bu ayağa 300 lira vereceksem G2460PF alırdım. Aralarında 400TL var [emoji53]

özel mesajı bulamadım buradan atıyorum, foto biraz kalitesiz ama monitörün altındaki tablayı göreceksin onun içinden uzun bir civata geçiyor ve masa altında da içine somun gömülü sıktırması var. gördüğün gibi monitör sola doğru kaydırılmış şekilde, bükümlü kollar sayesinde bu şekilde gezdirebiliyorsun monitörü

https://i.hizliresim.com/qdmzj5.jpg

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı