Pixel 9 Pro XL vs S24 Ultra

sarı sitede hangisinin kayitlisini daha ucuza bulurum peki? yani sonradan kaydedilmis cihazlardan hangisinin alınması mantıklı

pardon hocam 3a evet benim bahsettigim

bir de ağustosta pixel 10 serisi çıkacak diyorlar, Tensor saçmalığı yerine snapdragon bir işlemciyle gelirse alınır mi sizce?
Pixelin tek sorunu zaten Tensor. MediaTek veya Snapdragonla gelirse alinir.

Anladim teşekkür ederim. Bahsedilen kronik sorunlar neler peki ben duymamistim hiç
Bataryasi ve oyun performansi ayni fiyattaki rakiplerinin gerisinde maalesef. Kronik sorunu yok bu arada. Peki bu ayni fiyattaki rakipler kimler dersen sayayim: Honor Magic7 Pro, S25/24 Ultra, vivo X200 Pro, Xiaomi 15 Pro ve iPhone 16 Pro serisi. Ayni fiyatta bu cihazlar. S25 Ultra biraz daha pahali tabii.

Google 9'u şu anda alınabilir kılan tek yönü imei kaydı yapılabiliyor olması. Onun dışında muadilleri tercih edilmeli.

Valla Pixel 10 serisi cikinca ona bakicam, Max 30k verebilecegim yani cihazlara
Peki ne almayi dusunuyorsun su an hocam? Kafanda ne var?
ya da s24 ultra var, x200pro gibi aşırı kaliteli zoom ihtiyacim vs. yok 4k60 video ceken ve iphone kalitesinde fotoğraf ceken bi androide ihtiyacim var. oynadigim oyunlari ilk mesajda yazmistim zaten. İgde kalite dusmesin falan felan. Bir de yd cihazlara sim takilmissa bir daha baska sim takınca calismiyor mu bu konuda yeşillendirebilir misiniz

Valla Pixel 10 serisi cikinca ona bakicam, Max 30k verebilecegim yani cihazlara
ya da s24 ultra var, x200pro gibi aşırı kaliteli zoom ihtiyacim vs. yok 4k60 video ceken ve iphone kalitesinde fotoğraf ceken bi androide ihtiyacim var. oynadigim oyunlari ilk mesajda yazmistim zaten. İgde kalite dusmesin falan felan. Bir de yd cihazlara sim takilmissa bir daha baska sim takınca calismiyor mu bu konuda yeşillendirebilir misiniz
Yurt disi cihazlarla pek aram yok. Bu sorununuz icin yeni konu acin isterseniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı