Pixel hayatta kalma ve gelişip büyüme oyunu önerisi

CustomROMcu

Centipat
Daha fazla  
Pixel veya pixel grafiklere yakın bir gelişip büyüme oyunu önerin. 2D veya 3D olabilir, PC veya Android olabilir.

Daha önceden şu oyunları oynadım:

Minecraft, Mindustry, Forager, Theotown, Gold Mountain

Siz bu oyunları oynadınız mı? Peki siz hangi oyunu önerirsiniz? Cevabınızı merakla bekliyorum.

Son düzenleme:
Pixel veya pixel grafiklere yakın bir gelişip büyüme oyunu önerin. 2D veya 3D olabilir, PC veya Android olabilir.

Minecraft, Mindustry, forager, theotown.

Siz bu oyunları oynadınız mı? Peki siz hangi oyunu önerirsiniz? Cevabınızı merakla bekliyorum.

Project Zomboid bu konuda efsanedir hocam tavsiye ederim.

Minecraft, Mindustry, Forager, Theotown.

Roblox'ta 99 Nights diye bir oyun var.

Şimdi youtubedan oyuna baktımda, güçlendirme çeşitleri fazla, tarım, kitap, xp, fırsat kovalama, araba güçlendirme. Bunun yanında giderlerde fazla, evimize zarar verebiliyorlar, arabamız arızalanıyor. Yani oyunda uzun süre geçirmek için gayet yeterli bir oyun. Yarın imkanım olursa deneyeceğim şimdiden merak ettim ama uyuyacağım

peki bunu korsan şekilde nereden indirebilirim? Steama para vermek istemiyorum. Bir korsan bulup RAR olarak indirdim ama maalesef bilgisayarım Rarı açarken bozuyor. Exe uzantılı olursa daha iyi olur. Son sürüm veya kararsız sürüm 42.11.0 olarak belirtilmiş

Technopat Haberler

Geri
Yukarı