Muhtemelen temiz kurulum yapmanızı isterler. Bu tür ciddi güncellemelerde kirli kurulum pek tavsiye edilmez.
EvolutionX ve Project Blaze'den memnun kaldım ve önerebilirim. Şu anda DerpFest kullanıyorum fakat o kadar fazla özelliği yok.Sanırım PixelExperience projesi durmuş yani muhtemelen tam sürümü çıkmayacak. Var mı önerdiğiniz AOSP ROM?
Hocam kullandığınız cihaz nedir? Ben Mi 9T Pro kullanıyorum belki eski olduğu için optimizasyona dikkat etmiyorlardır.EvolutionX ve Project Blaze'den memnun kaldım ve önerebilirim. Şu anda DerpFest kullanıyorum fakat o kadar fazla özelliği yok.
Poco X3 Pro kullanıyorum, cihazınız için denemeden bir şey demek yanlış olur.Hocam kullandığınız cihaz nedir? Ben Mi 9T Pro kullanıyorum belki eski olduğu için optimizasyona dikkat etmiyorlardır.
POCO X3 Pro kullanıyorum, cihazınız için denemeden bir şey demek yanlış olur.
EvolutionX 9.0 sizin cihazınız için çıkmış. Bence EvolutionX kullanın, pil performansı için de cihazınız için çıkan kernelleri deneyin. Bende kendi cihazım da Anymore Project Kernel kullanıyorum.Hocam peki arasından sizce en stabili hangisi? Öyle özellik olsun falan geri planda benim için. Stabil olsun pil performansı iyi olsun yeter.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.