Piyanoya yeni başlayanlar için piyano önerisi

Hala aklınıza takılan soru var ise sorabilirsiniz.

Ben hybrid piyano kullanıyorum.
Piyanoda eğer istekliyseniz aşırı hızlı gelişebilirsiniz o yüzden size başlangıç değil de orta düzey bir piyano olması gerektiğini düşünüyorum.

Hala aklınıza takılan soru var ise sorabilirsiniz.

Ben hybrid piyano kullanıyorum.
Piyanoda eğer istekliyseniz aşırı hızlı gelişebilirsiniz o yüzden size başlangıç değil de orta düzey bir piyano olması gerektiğini düşünüyorum.
Hocam ben piyano öğrenmek istiyorum ama o kadar param yok 2 3 bandında öğrenirken sıkıntı çıkarmayacak piyano önerirmisin

Hocam ben piyano öğrenmek istiyorum ama o kadar param yok 2 3 bandında öğrenirken sıkıntı çıkarmayacak piyano önerir misin?

Hocam öyle bir fiyat bandında bir piyano iş görmez bütçenizin en az 10k olması lazım belirttiğim gibi piyano hızlı gelişebileceğibizden dolayı Yamaha kawai tarzı piyanolar mevcut ya da Casio bakabilirsiniz ama en az 20k ister.

Peki hocam ikinci el olarak alsam 5 6 k bandı bir piyano iş görürmü

Hocam öyle bir fiyat bandında bir piyano iş görmez bütçenizin en az 10k olması lazım belirttiğim gibi piyano hızlı gelişebileceğibizden dolayı Yamaha kawai tarzı piyanolar mevcut ya da Casio bakabilirsiniz ama en az 20k ister.
Hocam bir aradım taradım ctx700

@Lordcain

Peki hocam ikinci el olarak alsam 5 6 k bandı bir piyano iş görür mü?

Hocam bir aradım taradım CTX700

Alınır mı?

Son düzenleme:
Peki hocam ikinci el olarak alsam 5 6 k bandı bir piyano iş görür mü?

Hocam bir aradım taradım CTX700.

@Lordcain

Alınır mı?

Alınmaz. Dediğim gibi sağlam bir marka almak lazım.
En azından elinizde kalmaması ve iyi bir performans için piyano piyasası Yamaha ve kawai olarak değişir. Bunlar hem orta hem de üst düzey piyano satan markalar alacağınız marka mutlaka bu markalardan olsun. Zaten bunların daha üstünü steinway hoffman gibi daha pahalı profesyonel ve akustik satılıyor.
Şahsen piyano konusunda gelişeceğime inanıp kafama koysam çalmayı bilmesem bile gider paramın yettiği en pahalı olanı alırım Steinway yada Yamaha'nın akustik piyanoları gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı