Piyasa açısından 13 Pro Max vs 14 Pro

HanKaĞaN

Megapat
Daha fazla  
128 GB Mavi 13 Pro Max ile 512 GB Beyaz 14 Pro arasında kaldım. Temizlik ve pil durumları eşit. Kutu ve faturaları var, arada 5 bin lira var. Ben gerektiğinde satabilmem için hangisinin piyasada daha değerli olduğunu merak ediyorum.

Hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
128 GB Mavi 13 Pro Max ile 512 GB Beyaz 14 Pro arasında kaldım. Temizlik ve pil durumları eşit. Kutu ve faturaları var, arada 5 bin lira var. Ben gerektiğinde satabilmem için hangisinin piyasada daha değerli olduğunu merak ediyorum.

Hangisini almalıyım?
14 serisi iPhone'un en iyi serilerinden olabilir. Ve 13 eskimeye başladı yavaştan o yüzden 14.

128 GB mavi 13 Pro Max ile 512 GB beyaz 14 Pro arasında kaldım. Temizlik ve pil durumları eşit. Kutu ve faturaları var, arada 5 bin lira var. Ben gerektiğinde satabilmem için hangisinin piyasada daha değerli olduğunu merak ediyorum.

Hangisini almalıyım?

Pro modelleri daha çok gidiyor bir de 1 yıl daha geç çıkmış sonuç olarak ben bugün alıcı olsam 14 Pro alırdım.

Hem teknoloji olarak hem güncellik olarak hem de depolama alanı olarak her türlü 14 Pro daha iyi. Eğer büyük ekran takıntınız yoksa kesinlikle 14 pro tercih edebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı