Piyasada ekran kartı yok

Tamamdır. Teşekkür ederim. Sistemin son hal şu şekil o zaman Ryzen 5 2600 GTX 1650 Super(şimdilik RX 550)B450M S2H 2x8'lik RAM vs.
Rica ederim. Attığınız parçaların markası da çok önemli. Bazı SSD'ler mesela kronik sorunlu olabilir. Bu yüzden almadan önce iyice araştırın.

Rica ederim. Attığınız parçaların markası da çok önemli. Bazı SSD'ler mesela kronik sorunlu olabilir. Bu yüzden almadan önce iyice araştırın.

RX 550'yi Sapphire tam yazamadim galiba ondan almayı düsünuyorum. GTX 1650 Super'i INNO 3D. Bende 1TB'lik HDD var o yüzden Samsung 250'lik bir SSD isimi görecektir. Gigabyte B450M S2H anakart. RAM'leri G.Skill rimpjaws siyah 2X8.güc kaynaginida FSP'ya da Thermaltake olarak dusunuyorum hocam 600W80+

RX 550'yi Sapphire tam yazamadim galiba ondan almayı düsünuyorum. GTX 1650 Super'i INNO 3D. Bende 1TB'lik HDD var o yüzden Samsung 250'lik bir SSD isimi görecektir. Gigabyte B450M S2H anakart. RAM'leri G.Skill rimpjaws siyah 2X8.güc kaynaginida FSP'ya da Thermaltake olarak dusunuyorum hocam 600W80+
FSP tercih edin bence. Markalar bildiğim kadarı ile kötü değil.

hocam bide ryzen 5 1600 cıktı o da 6c12t ve 200-250 tl daha ucuz ne dersiniz

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı