Piyasada neden James Donkey mouse yok?

James Donkey kötüleyenlerin %85'lik dilimi hayatında bırak James Donkey kullanmayı, kullananı görmeyi forum olmasa haberleri olmayacak James Donkey markasından. Klasik AMD olayı gibi neymiş sürücüleri sıkıntılıymış bakıyorsun adam hala 1980 senesinden kalma NVIDIA ile oyun oynamaya çalışıyor ama AMD kötü oluyor. Hiç AMD kullanmış mı? Hayır. James Donkey SSD kötü olabilir bilmiyorum hiç kullanmadım fakat, millet dandik Everest mouseları bile 2-3 sene kullanabiliyor, bu kötü olmamalı o kadar.

Sen kullanmadığımız nereden biliyorsun? Ya da şöyle sorayım. Sen kullandın mı?

James Donkey kötüleyenlerin %85'lik dilimi hayatında bırak James Donkey kullanmayı, kullananı görmeyi forum olmasa haberleri olmayacak James Donkey markasından. Klasik AMD olayı gibi neymiş sürücüleri sıkıntılıymış bakıyorsun adam hala 1980 senesinden kalma NVIDIA ile oyun oynamaya çalışıyor ama AMD kötü oluyor. Hiç AMD kullanmış mı? Hayır. James Donkey SSD kötü olabilir bilmiyorum hiç kullanmadım fakat, millet dandik Everest mouseları bile 2-3 sene kullanabiliyor, bu kötü olmamalı o kadar.
Lütfen Sosyal'in arama kısmına "James Donkey" yazar mısın?

Sen kullanmadığımız nereden biliyorsun? Ya da şöyle sorayım. Sen kullandın mı?
Lütfen Sosyal'in arama kısmına "James Donkey" yazar mısın?
Farkettiyseniz çok iyi ya da iğrenç dememişim, bu kadar kötü olmamalı demişim. Yani kullanmadım. Ama bilmediğim şey hakkında atıp tutmadım ya da övmedim NVIDIA övdüğünüz gibi. 11 Senelik NVIDIA ekran kartım ile AMD alma demiyorum yani millete. Sadece fikrimi belirttim. 100 TL bütçe ile Zowie FK2 alacağını düşünmüyorsundur umarım. Sosyal kısmındaki kişilerden yani seni ve seni kastediyorum, hiç kullanmadın duyma bilgiler ile yorum yapma. Sen kullandın mı sorusuna gelecek olursam, son cümlemi okumanız lazımdı bana cevap vermeden önce. Kullanmadığın yorumundan rahatça anlaşılıyor bilmeme gerek yok pek.

James Donkey haterlığını bir türlü anlayamadım, 35 liraya aldığım faresi 4 yılda hergün 8,9 saat aktif kullanılmasına rağmen 0 sıkıntı, şuan elimde olan r325s ise aldığınız fiyata üst düzey hissettiriyor. Bence ürünlerini deneyimleyip yorum yapın.

James Donkey haterlığını bir türlü anlayamadım, 35 liraya aldığım faresi 4 yılda hergün 8-9 saat aktif kullanılmasına rağmen 0 sıkıntı, şuan elimde olan r325s ise aldığınız fiyata üst düzey hissettiriyor. Bence ürünlerini deneyimleyip yorum yapın.
Demek ki şansınız yüksekmiş. James Donkey ile sorun yaşayan insan sayısı çok çok fazla. Sosyal'de bunun hakkında binlerce konu görebilirsin. Satış sonrası desteği rezalet. Alan kişiler birkaç ayı doldurmadan sorun yaşıyor.

James Donkey haterlığını bir türlü anlayamadım, 35 liraya aldığım faresi 4 yılda hergün 8, 9 saat aktif kullanılmasına rağmen 0 sıkıntı, şu an elimde olan R325S ise aldığınız fiyata üst düzey hissettiriyor. Bence ürünlerini deneyimleyip yorum yapın.

Adı üstünde "eskiden". Her şey değişebilir. Örnek vermek gerekir ise Xiaomi. 7 sene önce kim takıyordu onları? Şimdi ise teknoloji devi.

3 Adet james donkey eskitmiş bir kullanıcı olarak bence dayanıklılığı yeterli değil. Microsoft'un bir faresi var elimde JD'ler bozuldukça ona dönüyorum :)

Demek ki şansınız yüksekmiş. James Donkey ile sorun yaşayan insan sayısı çok çok fazla. Sosyal'de bunun hakkında binlerce konu görebilirsin. Satış sonrası desteği rezalet. Alan kişiler birkaç ayı doldurmadan sorun yaşıyor.
james donkey logitech mouse larının çoğundan ucuz ve buna rağmen kat ve kat kaliteli

james donkey logitech mouse larının çoğundan ucuz ve buna rağmen kat ve kat kaliteli
G102 G300S G302 G402 G502 kullanmış ve halen G602 kullanan biri olarak ucuz olmasına gerçekten canıgönülden katılıyorum ancak kaliteli hatta kat be kat kaliteli olmasına asla katılmıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı