Arkadaşlar XL pizza alacağım. Yanına bir şey daha eklemek istiyorum. Pizzetta mı dürümos mu?
Ikisini de daha önce yemedim hocam. Dürümos doyurucu mu?Bence dürümos alın hocam.
Ikisini de daha önce yemedim hocam. Dürümos doyurucu mu?
Hocam dominos pizza da öyle bir olay var. Kola aşırı derecede pahalı. Ben marketten alıyorum. Üstelik ben gel-aldan sipariş veriyorum. Daha ucuza geliyor.Pizzetayı ilk aldığımda 40 TL’ye söylemiştim, çok güzeldi ve oldukça doyurucuydu. Aradan bir yıl geçti, aynı pizzayı bu sefer 150 TL’ye sipariş ettim (üstelik sözde indirimle). Gelen boyuta inanamadım; malzemesi azalmış, tadı ve lezzeti eskiye göre tamamen kaybolmuş. Geçen gün arkadaşlarla mekânda L pizza yedik, yanında kola da söyledik; 33 ml’lik kolaya 150 TL fiyat biçmişler. Firma maalesef gün geçtikçe rezil bir hâl alıyor. Pizzetta alacağınıza boyut büyütmeniz daha iyi olur bahsedilen XL'cın da büyük olacağını zannetmiyorum.
Nee yapayım hocam? Pizzetayı önermiyorsanız dürümos alacağım galiba.Pizzetayı ilk aldığımda 40 TL’ye söylemiştim, çok güzeldi ve oldukça doyurucuydu. Aradan bir yıl geçti, aynı pizzayı bu sefer 150 TL’ye sipariş ettim (üstelik sözde indirimle). Gelen boyuta inanamadım; malzemesi azalmış, tadı ve lezzeti eskiye göre tamamen kaybolmuş. Geçen gün arkadaşlarla mekânda L pizza yedik, yanında kola da söyledik; 33 ml’lik kolaya 150 TL fiyat biçmişler. Firma maalesef gün geçtikçe rezil bir hâl alıyor. Pizzetta alacağınıza boyut büyütmeniz daha iyi olur bahsedilen XL'cın da büyük olacağını zannetmiyorum.
Boyut büyütmeniz daha mantıklı, diğer türlü dürümos alın en azından lezzetli olur.Nee yapayım hocam? Pizzetayı önermiyorsanız dürümos alacağım galiba.
Boyut büyütülmüyor.Boyut büyütmeniz daha mantıklı, diğer türlü dürümos alın en azından lezzetli olur.
XXL yok mu ne kadar fiyat farkı var? Yoksa hamuru kalın yapın az para hem.Boyut büyütülmüyor.
Hocam uygulamasından bakıyorum da yapılmıyor. Direk sepete ekle var. Ayrıca youtubedan baktım da baya küçükmüş.XXL yok mu ne kadar fiyat farkı var? Yoksa hamuru kalın yapın az para hem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.