Planet-rock sistem nasıldır?

Arc A750 olan sistemi satın alma bence, ekran kartının sürücüleri berbat ve sorun yaşamadan oyun oynaman mümkün olmaz. i3 12100F RX 6500XT'li sistemi almanı öneririm, işlemci bayağı güçlü yani ileride ekran kartını yükseltebilirsin istersen.

RX 6500 XT'in ne kadar cucuk bir kart oldugunu bilmiyorsun herhalde. Yeni ciktigi zaman bile yetersizken, su an anca rekabetci olarak is gorur. Arc A750 sistemi alsin gecsin. 11k zaten.

Sürücü sorunlari yavas yavas duzeliyor. Detroit sorunu cozulmustu mesela, yanlış hatirlamiyorum.

Sürücü sorunlari yavas yavas duzeliyor. Detroit sorunu cozulmustu mesela, yanlış hatirlamiyorum.
Sorunların çözülmesine daha 1 veya 2 yıl var en az. Şuanda en iyi tercihin 6500XT olur. istersen sistem geldiğinde ekran kartını 2500 veya 3000TL gibi bir fiyata satıp 2.el RX 6600 falan alabilirsin.

Sorunların çözülmesine daha 1 veya 2 yıl var en az. Şu anda en iyi tercihin 6500XT olur. İstersen sistem geldiğinde 2500 veya 3000TL gibi bir fiyata satıp 2.el RX 6600 falan alabilirsin.

RX 6500 XT alip Valorant oynasin. Arc A750 alip soyle fasulyesinden rekabetci haric oyunlar oynamak yerine.

RX 6500 XT olan sistem, tam o bütçe icin. 2K fazlasina Arc A750 gibi RX6600 ve RTX3060 gucunde karti reddetmek olmaz. Net bir sekilde RX 6500 XT yetersiz artik. Intel'in de XeSS var, bunu da bos gecmeyelim. Tamam, RX 6600 alternative olsa, onu onerecegim. Ama nerede 11k RX6600 sistem?

Zaten muhtemelen konudaki mesaja bakinca kart degisecegini sanmiyorum arkadasin. Yine de Allah bilir. Eger kart degisimine gidecekse, onu satip 2. el RX6600 2500 TL- 3000 TL (varsa) alabilir.

Merhaba,
arkadaşın da dediği gibi ben montaj şu bu işleriyle uğraşmak istemiyorum fakat ekran kartı için verdiğiniz fikir muhteşem, bunu hiç kullanmadan satıp yerine 6600 alınabilir fikri tamam ama kullanıp da satmak daha mantıklı geldi en azından bir süre bakıp kaldırmadığını gördüğüm an bunu satıp diğerine geçmek mantıklı, ama şunu soruyorum bu sistem kaldırır mı üst ekran kartını?

Merhaba,
arkadaşın da dediği gibi ben montaj şu bu işleriyle uğraşmak istemiyorum fakat ekran kartı için verdiğiniz fikir muhteşem, bunu hiç kullanmadan satıp yerine 6600 alınabilir fikri tamam ama kullanıp da satmak daha mantıklı geldi en azından bir süre bakıp kaldırmadığını gördüğüm an bunu satıp diğerine geçmek mantıklı, ama şunu soruyorum bu sistem kaldırır mı üst ekran kartını?
Çok rahat bir şekilde kaldırır. Bence hiç ekran kartına ellemeden satın çünkü kullanırsanız değeri düşer.

Çok rahat bir şekilde kaldırır. Bence hiç ekran kartına ellemeden satın çünkü kullanırsanız değeri düşer.
usta çok inançlı bir şekilde rahat kaldırır diyorsun, güveniyorum sana :) almak üzereyim, teşekkür ediyorum hepinize yardımlarınız için.

Satma olayına gelince, hiç ellememek mi gerekiyor? yani takıp baksak buradaki fark ne olacak

Kartı test etmek için takabilirsin ama 1 veya 2 günden fazla takmanı önermem. Mümkün olduğu kadar kullanılmamış olsun.
aldım bu arada kardeş, teşekkür ediyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı