Plantronics RIG 400 İncelemesi

Yalıtım konusu maalesef öyle. Mikrofon +30 dB %50 ayarlarda ses optimum temizlikte ve yükseklikte geliyor, deneyebilirsiniz.

Geçen sene 180 liraya Siberia 200 almıştım, bu bozulursa ne alabilirim diye araştırıyordum. RIG 400'ü alınabilecekler listesine ekledim .

Merak edilen güzel bir inceleme olmuş elinize sağlık.

Daha önce seyhan hocamla konuşmuştuk discord üzerinden mic sesini vs. duymuştum.Ben pek beğenmedim açıkcası pc'den gelen fan sesini rahatlıkla duyuyorum arkadaki sesleri iyi yalıtamıyor sanırım.

Kulaklığın tek sıkıntılı yanı duyduğum kadarı ile aynı sıkıntı RIG 800'de de varmış.

lava 505 mi rig 400 mü?

Farklı kulaklıklar birisinin arkası açık diğerinin kapalı. Kullanılacak yere ve kullanım alanlarına göre değişir.

Sadece oyun oynuyorum aradada video izliyorum özellikle fps oyunları

Ben 505 Lava diyorum. 505 Lava arkası açık kulaklık yani dışardaki sesleri duyarsın, dışardakilerde senin kulaklığındaki sesleri duyar. Ancak sahne genişliği, ses doğruluğu, temiz ve doğal ses, ses bozulması daha az olur gibi birsürüde artısı vardır.

7.1 sanal destegi varmı?

Kulaklıkların ikiside Stereo.

Tasarımsal olarak öyle dursada RIG 505'in arkası kapalı. Kulak yastıkları deri olmadığı için yalıtımı pek iyi değil bu yüzden RIG 505, 300, 400, 500 HD gibi modellerin hepsinde dışardaki sesleri duyabilirsiniz bir miktar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…