Plastation kırdırmak mantıklı mı?

Kuzeythewarrior

Femtopat
Daha fazla  
Satmaya falan baktım. Kutusuz crackliler daha pahalıya satılıyor. Benim bildiğime göre kırık konsollar daha ucuza satılıyordu ama herhalde eski konsol oldugundan dolayı kırılsada kırılmasada zaten garantisi kalmamıs olmasından dolayı daha pahalıya satılıyor. Bu aralar satma planım da yok kırdırmam mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Satmaya falan baktım. Kutusuz crackliler daha pahalıya satılıyor. Benim bildiğime göre kırık konsollar daha ucuza satılıyordu ama herhalde eski konsol oldugundan dolayı kırılsada kırılmasada zaten garantisi kalmamıs olmasından dolayı daha pahalıya satılıyor. Bu aralar satma planım da yok kırdırmam mantıklı mı?
PS3 ise kırdır zaten ne yapacaksın PS4 ise zaten ömrü bitti ama kırdırmak için sürümün düşük olması gerekiyordu benim bildiğim çok düşük olmasa da araştırma da fayda var çünkü PS4 de kırdırılabilir sürüme sahip olanlar daha pahalıya satar

1. oyununa göre değişir. Mesela bende 20 yakın oyun var niye carckliyim bir de PSN'in varsa ban yersin. 2. ha oyunun yok ve para ödemk istemiyorsan kırdır.

PS3 ise kırdır zaten ne yapacaksın PS4 ise zaten ömrü bitti ama kırdırmak için sürümün düşük olması gerekiyordu benim bildiğim çok düşük olmasa da araştırma da fayda var çünkü PS4 de kırdırılabilir sürüme sahip olanlar daha pahalıya satar.

Arkadaşın dediği gibi PS3 ise geç zaten PS4 de 12.52 sürümünden düşük olması gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı