PlayStation kırdırmak mantıklı mı?

Merhaba arkadaşlar. Bende PS4 var. İkinci el almıştım. Kırdırmayı düşünüyorum

Ben 60TL vererek aldığım oyunu oynayabilir miyim? Ban söz konusu olur mu? Online değil. İstesem de oynayamam. Plus istiyor.

Mantıklı mı? Online oynayamazsın demeyin oynayamıyorum Plus yok. Zaten sadece Rocket League'yi Online oynuyorum onu da PC'ye indiririm.

Son sürüm ne zamana kırılır?

Şu an da indirilmiş oyunlar silinir mi?
9.00 kırıldı. Çok stabil. İnternetten kendin kırabilirsin.

Online oyun istiyorsanız PC tarafında yeterince oyun var zaten, tamam anlıyorum emek hırsızlığına karşıyız ama bir oyuna 700 TL vermek hiç mi canınızı acıtmıyor burada kişiyide düşünmek gerekir öğrenci adamın bir oyuna 700 TL verebilir mi sizce?

PC tarafında gamepass,steam indirimleri epic games ücretsiz oyunları ile kurtarabilirsin
ama PS tarafında korsanı desteklememek içten değil.
Haklısınız kesinlikle. Şahsen ben bile korsan kullandığım uygulamalar mevcut fakat eğer imkanı var ise korsanı kullanmasını tercih etmesini uygun görmüyorum ve tavsiyede bulunamıyorum. Aslında bunun sebebi forumun kuralları gereği.

Forum olarak korsana destek vermiyoruz. Benim düşünceme gelirse hata olur. Bir gün bir Youtube videosu görürsün. İnsanlar onlineda eğleniyor falan. O zaman "Aman Allahım naptım ben?" dersin. PS4'ün bir anlamı kalmaz.
Kırılımı iptal edip online oyunlara tekrar uğrayabilir. Kırılım yaptıktan sonra böyle bi pişmanlık yaşanacağını zannetmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı