Plat eloda kötü takım gelmesi

turgutalp

Hectopat
Topta Aatrox, Jax oynuyorum. Top lane oyuna etkisi 0 olan bir lane. Ben adamı topta eziyorum ama 1V5 taşıyamıyorum. İstisnasız her maç takımımda en az 1 tane kötü oyuncu geliyor. Karşıya da geliyor ama karşıya genelde top lane kötü geliyor ben de her maç top laneyi eziyorum ama taşıyamıyorum. 2016'da challenger olmuş bir arkadaşla pre girdik. Plat eloda mid Riven'le 31 kill alıp maç taşıyamadı kaybettik:D
Adam bu oyuna ne olmuş platta nasıl böyle berbat adamlar var diyor.
Bu oyunda lig yükselmek falan hikaye ben platta dümdüz lig çıkarım diyen adam varsa nick söylesin ekleyim göreyim. Bakayım nasıl oynuyor, nasıl lig çıkacak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun genel olarak kitlesi zaten kötü. Ek olarak bir ligden çıkarmıyorsan demek ki o lige aitsin demektir, biraz oyunculuğunu geliştirmeye çalış. Ek olarak Challenger olarak sezonu bitiren arkadaşınız boosted olabilir. Challenger adam o elolarda nasıl oynayacağını zaten çok iyi bilir. Bir de 31 kill almış bir Riven ile oyunu taşıyamamışsa arkadaşın Challenger ligine hakkıyla çıkmamış demektir.

Hocam öncelikle ben de kötü takım gelmesinden şikayetçiyim ama top lanein oyuna etkisi 0 olan bir lane olduğuna katılmıyorum, top lane oynuyorsan ayrık ittireceksin. Atıyorum Jax oynuyorsun omurgakıranın var sadece farm yaptığın için 2-3 level diff atmışsın, sadece split push yaparsan adamlar teker teker veya 5 kişi üstüne geleceklerdir orada sen ya 2-3 kişiyi keser çıkarsın ya penta atarsın ya da ölürsün. Ama öldüğün sırada takımının da aklı varsa bir şeyler yapar(drake, kule alma vs)

Oyunun genel olarak kitlesi zaten kötü. Ek olarak bir ligden çıkarmıyorsan demek ki o lige aitsin demektir, biraz oyunculuğunu geliştirmeye çalış. Ek olarak Challenger olarak sezonu bitiren arkadaşınız boosted olabilir. Challenger adam o elolarda nasıl oynayacağını zaten çok iyi bilir. Bir de 31 kill almış bir Riven ile oyunu taşıyamamışsa arkadaşın Challenger ligine hakkıyla çıkmamış demektir.
Çocuk hakkıyla çıktı challengera benim arkadaşım ;)
Karşıda nasus vardı oyun uzadıkça uzadı adamlar kastı bizim takımdaki 3 kişi oyunda yok gibiydi ama :)

Challengere hakkıyla çıkan birisinin platin eloda oyun kazanamaması sana da garip gelmiyor mu? :) Bir de kasmış bir Riven.

Challengere hakkıyla çıkan birisinin platin eloda oyun kazanamaması sana da garip gelmiyor mu? :) Bir de kasmış bir Riven.
Yazdığımı okumadın mı, adam 2016'da cha oldu. O zamandan beri oynamadı oyunu ve s12'de yeniden döndü. Zaten döndüğü zaman da plat'ta oynarken maç falan kaybediyorduk kendisi de diyodu eskisi gibi değilim diye.

Yok, yazdığını okudum da o adam uzun bir süredir oynamadıysa oyunculuğunu kaybetmiş demektir. O zaman platin eloda taşıyamaması normal, konuda ballandıra ballandıra Challenger arkadaşım bile doğruladı demişsiniz de onun için dedim.

Yok, yazdığını okudum da o adam uzun bir süredir oynamadıysa oyunculuğunu kaybetmiş demektir. O zaman platin eloda taşıyamaması normal, konuda ballandıra ballandıra Challenger arkadaşım bile doğruladı demişsiniz de onun için dedim.
Ee zaten 2016'da peak challenger oldu. Ki zaten kendisi de söylüyor önceden lane'de kasıp 1v5 taşıyabiliyordun şimdi kassan da maç kaybetme ihtimalin var. Harita ödülleri var, karşı takım geriden gelip gold'da seninle aynı seviyeye gelebiliyor.

O kaybettiğiniz maçın bir karşılaşma geçmişini atabilir misiniz? Karşılaşma geçmişini görerek yorum yapmak isterim bir de.

Merak etme, Jaxres'in videolarını izliyorum; Cha ELO'da bile var bu adamlar.

Ben gümüş halimle yapmayacağım hataları yapıyorlar.

TR'de lig kasacağına, Westte fresh acc al, MMR kas normal oyun ile. Sonra ranked gir. Öyle kas.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı