Plati.com'da Papara ile alışveriş yapmaya çalışıyorum ama her seferinde "Your payment is unsuccessful! Transaction rejected. Please, contact issuer bank." hatası alıyorum ve paramı çekmiyor. Ödeme yöntemi olarak "Debit or Credit Card" kullanıyorum. Farklı bir ödeme yöntemi veya başka bir şey mi yapmam gerekiyor?
Plati.ru sitesinden ödeme yapmak için satıcının ödeme yönteminde Turkısh Bank Card ödeme desteği vermesi gerekli, aksi halde debit card gibi ödeme yöntemlerinde hata alırsınız.
Plati.ru sitesinden ödeme yapmak için satıcının ödeme yönteminde Turkısh Bank Card ödeme desteği vermesi gerekli, aksi halde debit card gibi ödeme yöntemlerinde hata alırsınız.
İnternette çoğu kişi "Debit or Credit Card"ı kullanın demişti. Para yatırırken de sorunlar olmuştu. Sorun Papara kaynaklı olabilir mi aranızda şu anda sorun yaşayan oldu mu?
İnternette çoğu kişi "Debit or Credit Card"ı kullanın demişti. Para yatırırken de sorunlar olmuştu. Sorun Papara kaynaklı olabilir mi aranızda şu anda sorun yaşayan oldu mu?
Debit or credit cardı önceden çalışıyordu, son güncelleme ile bir çok kartta hata veriyor. Bende işbank kartı ile yapmıştım sizdeki hatayı vermişti, zaten Turkish bank card ödeme yönteminde Gpayi kullanıyor. Sorunsuz alışveriş yapa bilirsiniz.
Debit or credir cardı önceden çalışıyordu, son güncelleme ile bir çok kartta hata veriyor. Bende işbank kartı ile yapmıştım sizdeki hatayı vermişti, zaten Turkish bank card ödeme yönteminde Gpayi kullanıyor. Sorunsuz alışveriş yapa bilirsiniz.