Plati Market sitesi güvenilir mi?

Mr.Anyone

Hectopat
Daha fazla  
Little Nightmares 1 ve Little Nightmares 2'yi oynamak istedim ve bu sitede ikisini birlikte uyguna (1 USD) hesap olarak gördüm ve almayı düşünüyorum ama aklıma birkaç şey takıldı.
1) Sanırım Rus sitesi Türk bankası hesabımla ödeme yapabilir miyim?
2) Bu site güvenilir doğru site mi değilse doğru linki atabilir misiniz? Link: Buy LITTLE NIGHTMARES 1+LITTLE NIGHTMARES II 2 DELUXE +DLC
Ayrıca buradan alışveriş yaptıysanız deneyimlerinizi yazar mısınız?

Son düzenleme:
Zamanında aliexpress Kuponları alırdım güvenilir ama yinede sanal kart kullan her zaman
Site güvenilir. Key almışlığım vardır ama hesap alımı hiç yapmadım. Ödemede problem olmuyor da yine de troy isteyebilir. Rusya'da visa ve mastercard için yasak var diye biliyorum.
Hocam peki satıcı nasıl güvenilir mi? Ben anlamadım valla ondan soruyorum. Bu 2 yıldız başkası 3 yıldızlı ama bunun yorumları da var pek anlamadım da.

Satıcıyı bilemem klasik online market hocam. Site güvenilir satıcıya garanti yok.
Anladım hocam peki satıcı bu sitede önemli bir unsur mu? Misal satıcı ilgilenmese bile site ilgilenirse satıcı pek önemli değil ama sitede satıcıya yönlendiriyorsa ona göre satıcı bakacağım yoksa deneme amaçlı bu satıcıyı bir deneyeceğim. Bilginiz var mı bu konuda?

Güncelleme: Hesabı aldım sorunsuz şu anlık.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı