Çözüldü Plati.ru alışveriş yapılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Size bir hesap veriliyor ve o hesabın içinde bir kupon oluyor. Bu kuponu da alışverişlerinizde kullanabiliyorsunuz.
Şimdi plati.ru'dan baktım da bu kuponun bir süresi var galiba. Peki kuponu kullanmak için bir şart var mı? Mesela 10 dolar üzeri alışverişlerde gibi. Bir de satıcı vpn kullanın, gizli sekmeden girin vs. yazmış. Gerek var mı sizce?

Şimdi plati.ru'dan baktım da bu kuponun bir süresi var galiba. Peki kuponu kullanmak için bir şart var mı? Mesela 10 dolar üzeri alışverişlerde gibi. Bir de satıcı vpn kullanın, gizli sekmeden girin vs. yazmış. Gerek var mı sizce?
VPN ile alışveriş yapılmasını öneriyorlar. Ve evet bir sınır var. benim alacağım kuponu 20.01 dolar üstü alışverişlerde kullanabiliyorum.

Riskli iş hocam. Biraz baktım da pek güvenemedim.
102 TL'lik kupon geldi 152 TL'lik alışveriş yapmamı istiyordu. 7 TL'de kupona vererek TR'den 300 TL'ye alacağım ürün 56 TL + 21 TL vergi ile gelecek. Ürün kargoya verildi bu arada. VPN kullanmadım bildiğiniz kendi Aliexpress hesabımdan çıkış yapıp verdiklerine girdim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı