Soruma cevap verir misiniz? Ne işe yarıyor?Bu kupon ne işe yarıyor tam olarak? Her üründe kullanılıyor mu?
Soruma cevap verir misiniz? Ne işe yarıyor?Bu kupon ne işe yarıyor tam olarak? Her üründe kullanılıyor mu?
İndirim kuponu. Kendi hesabınıza gelmiyor size hesap veriliyor.Soruma cevap verir misiniz? Ne işe yarıyor?
Size bir hesap veriliyor ve o hesabın içinde bir kupon oluyor. Bu kuponu da alışverişlerinizde kullanabiliyorsunuz.Soruma cevap verir misiniz? Ne işe yarıyor?
Şimdi plati.ru'dan baktım da bu kuponun bir süresi var galiba. Peki kuponu kullanmak için bir şart var mı? Mesela 10 dolar üzeri alışverişlerde gibi. Bir de satıcı vpn kullanın, gizli sekmeden girin vs. yazmış. Gerek var mı sizce?Size bir hesap veriliyor ve o hesabın içinde bir kupon oluyor. Bu kuponu da alışverişlerinizde kullanabiliyorsunuz.
VPN ile alışveriş yapılmasını öneriyorlar. Ve evet bir sınır var. benim alacağım kuponu 20.01 dolar üstü alışverişlerde kullanabiliyorum.Şimdi plati.ru'dan baktım da bu kuponun bir süresi var galiba. Peki kuponu kullanmak için bir şart var mı? Mesela 10 dolar üzeri alışverişlerde gibi. Bir de satıcı vpn kullanın, gizli sekmeden girin vs. yazmış. Gerek var mı sizce?
Riskli iş hocam. Biraz baktım da pek güvenemedim.VPN ile alışveriş yapılmasını öneriyorlar. Ve evet bir sınır var. benim alacağım kuponu 20.01 dolar üstü alışverişlerde kullanabiliyorum.
102 TL'lik kupon geldi 152 TL'lik alışveriş yapmamı istiyordu. 7 TL'de kupona vererek TR'den 300 TL'ye alacağım ürün 56 TL + 21 TL vergi ile gelecek. Ürün kargoya verildi bu arada. VPN kullanmadım bildiğiniz kendi Aliexpress hesabımdan çıkış yapıp verdiklerine girdim.Riskli iş hocam. Biraz baktım da pek güvenemedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.