Plati.ru'dan GTA V alınır mı?

Thapena

Hectopat
Beyler GTA V oynamak istiyorum ama para yok crack falan da indirmek istemiyorum. Plati.ru da 15-20 TL civarında GTA V Social Club hesapları satılıyor. Sizce güvenilir mi daha önce alıp da kullanan var mı?

75 TL'ye alabiliyorsunuz buradan.

Burası da 10 euro. Güvenli siteler.

Son düzenleme:
Plati.ru sitesinden hiçbir şekilde alışveriş yapmamanı öneririm.
Hesapların çalıntı olduğunu zaten biliyorsundur ve çalıntı hesap oldukları için vereceğiniz para boşa gider.
Onun dışında dolandırılma ihtimaliniz var.
En iyisi Steam'dan GTA 5'in indirimlere girmesini beklemek.

Bu sitedeki olay daha çok kiralama-ödünç verme gibi işliyor bence. Sana ucuza satıyolar ama bir süre sonra şifreyi değiştirip geri alıyorlar. Herkes halihazırda çalıntı hesapları satıp daha sonra tekrar çalıp başkalarına sattıklarını ve sistemin böyle devam ettiğini yazmış fakat bana daha çok bu sistem oyunlar normal fiyatın çok altına verildiği için bir süreliğine kiralama sistemiymiş gibi gözüktü.

Oyundaki ilerlemenizin bir manası olmaz. Hesap her elinizden alındığında satıcıya durumu izah etmeniz gerekir. Sonra o size yeni hesap verecek filan öyle sıkıntılı bir süreç. Benim anlamadığım hesabın her bilgisini değiştiriyorsun 2 adımlı doğrulama koyuyorsun senden almasınlar hesabı diye. Açıyosun ertesi gün bilgisayarı bakıyosun hesap gitmiş. Adama yazıyosun adam da diyor ben sana şifre değiştirme dedim diyor başka hesapta vermiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı