R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2016 #121 Abi lütfen teamviewer vereyim bak lütfen ben yapıyorum başka sayfaya yönlendiriyor. Yeni açtığım bir konu aşağıdaki bağlantıdan bakabilirsiniz. Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum. Buyrun : Yandex Money ile Plati.ru'dan Alışveriş Nasıl Yapılır ? FlameoN dedi: Eki Görüntüle 184579 @Rufiq Cavadov Kardeşim siteye giriyosun sağda "Pay With" diye bir şey var ona basıyorsun oradan yandex moneyi seçiyorsun Genişletmek için tıkla... Bunu biliyorum abim zaten. Ödeme işlemi gerçekleşmiyor. Yandex Money hesabımda 247.03 Ruble var.
Abi lütfen teamviewer vereyim bak lütfen ben yapıyorum başka sayfaya yönlendiriyor. Yeni açtığım bir konu aşağıdaki bağlantıdan bakabilirsiniz. Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum. Buyrun : Yandex Money ile Plati.ru'dan Alışveriş Nasıl Yapılır ? FlameoN dedi: Eki Görüntüle 184579 @Rufiq Cavadov Kardeşim siteye giriyosun sağda "Pay With" diye bir şey var ona basıyorsun oradan yandex moneyi seçiyorsun Genişletmek için tıkla... Bunu biliyorum abim zaten. Ödeme işlemi gerçekleşmiyor. Yandex Money hesabımda 247.03 Ruble var.
F FlameoN Megapat Katılım 3 Temmuz 2016 Mesajlar 610 Çözümler 3 31 Ağustos 2016 #122 O text message yazan yere telefonuna gelen kodu yazacaksın heralde @Rufiq Cavadov Noldu? Satın alabildin mi?
O text message yazan yere telefonuna gelen kodu yazacaksın heralde @Rufiq Cavadov Noldu? Satın alabildin mi?
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2016 #123 @FlameoN Telefon yanımda değil malesef. Yarın satın alıcam. Oyunu aldım. Plati.ru güvenilir.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2016 #125 Satın aldıktan hemen sonra mail'e gönderdiler. Rus siteleri gerçekten yanıltmaz.
F FlameoN Megapat Katılım 3 Temmuz 2016 Mesajlar 610 Çözümler 3 31 Ağustos 2016 #126 Sen nerelisin? Yanlış anlama. Rusları övdüğün için sordum.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2016 #127 FlameoN dedi: Sen nerelisin? Yanlış anlama. Rusları övdüğün için sordum. Genişletmek için tıkla... Azerbaycandan.
FlameoN dedi: Sen nerelisin? Yanlış anlama. Rusları övdüğün için sordum. Genişletmek için tıkla... Azerbaycandan.
F FlameoN Megapat Katılım 3 Temmuz 2016 Mesajlar 610 Çözümler 3 31 Ağustos 2016 #128 İyi iyi. Azerbaycana Selamlar.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2016 #129 FlameoN dedi: İyi iyi. Azerbaycana Selamlar. Genişletmek için tıkla... Ben günde Technopat YouTube kanalını izliyorum. Allah Sizlerden razı olsun. Technopat ve Technopat ekiplerine teşekkürlerimi dilerim.
FlameoN dedi: İyi iyi. Azerbaycana Selamlar. Genişletmek için tıkla... Ben günde Technopat YouTube kanalını izliyorum. Allah Sizlerden razı olsun. Technopat ve Technopat ekiplerine teşekkürlerimi dilerim.
F FlameoN Megapat Katılım 3 Temmuz 2016 Mesajlar 610 Çözümler 3 31 Ağustos 2016 #130 Eyvavllah. Her zaman.