Plati.ru'dan İninal Kart İle GTA 5 Alınır mı?

Hesap sadece bize mi ait oluyor. Yani aldıktan sonra mailini vs. değiştirebiliyor muyuz ? Birde aynı satıcıda bazı oyunlarda mail değiştirilmez tarzında bir şey yazıyor. Bu konularda aydınlatırsanız sevinirim :) @FlameoN @limoon

@CacikLee Kardeşim e-mail is not available diyorsa değiştiremezsin. Evet GTA 5'te her şeyi kendi üzerine alabiliyosun fakat konuyu açanın yani Crastech'in verdiği Warranty-Online yazandan al hem 0 kullanılmış hesap veriyor yani sadece hikaye modunda oynamış birinin hesabını veriyor hemde online'a girmemiş birinin hesabını veriyor. Diğeri biraz problemli. Verdiği hesap steam ile kombine esilmiş un-linkte edemiyorum. @Xoloth hesap steamle kombine edilmiş bir problem olur mu? Ayrıca 179 level ve bankada 2 milyona yakın para var. Şimdiden teşekkürler.

Bende 2 tane GTA V bir tane Minecraft aldım. GTA V sorunsuz çıktı. Adam 5 dakika oynamış bırakmış. Minecraft güvenlik sorusu sorduğu için bilgileri değiştiremedim. Satıcıyla iletişime girmeye çalışıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı