Plati.ru'dan İninal Kart İle GTA 5 Alınır mı?

Fazla bir bilgim yok kusura bakma kardeş :).

@limoon Kardeşim bir şey soracağım. Önceki konulara bakarken gördümde sende önceden GTA 5 varmış sende plati.ru dan almışsın denemek için çalıştı diyorsun. Kendi aldığın yani önceden aldığın GTA 5'i Steam'den mi almıştın yoksa Rockstar Koduyla mı? Böyle bi konu açtım ama kimse bakmadı. Şansa bugün sana denk geldim. Cevabını bekliyorum. Cevabı buraya atarsan iyi olur. Neyse iyi günler.

@limoon Nuuvemden kaç TL'ye aldın? İndirimdeyken mi aldın? Ve steamdan neden almadın? Kafam çok karışık kusura bakma. :)

@limoon Ve ben mesela plati.ru'dan aldığım hesapla 175 mb'lik setup toolu indirdiğimde, her şey bittikten sonra 60 gb indirmede bittikten sonra oyuna bastığımda key soracak mı? Sen daha iyi bilirsin. Oyuna ilk girerken Key soruyor mu?

Nuuvemden 90TL ye aldım. İndirim değildi. Steamdan almaya gerek duymadım.

Hayır. Setup Tool'u indirdiğinde, senden ya hesaba gir yada oluştur diyecek. Sen hesaba gir diyip gireceksin hesabı. Hesabın içinde GTA V varsa indirmeye başlar. Açılırkende key sormaz.

image.jpg
@Rufiq Cavadov Kardeşim siteye giriyosun sağda "Pay With" diye bir şey var ona basıyorsun oradan yandex moneyi seçiyorsun

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı