tamam girdiSiteye giriliyor. DNS veya VPN ile deneyin.
tamam girdiSiteye giriliyor. DNS veya VPN ile deneyin.
Grand Theft Auto V / GTA 5 PC [Аккаунт Social Club]Oyunu oynayabiliyor musunuz ? Bir de aldığınız linki atar mısınız ?
Ben de denemek için alıcam da şans işi derken felan ban olayı değil mi ?Grand Theft Auto V / GTA 5 PC [Аккаунт Social Club]
Buradan aldım. Ama diğer arkadaşların söyledikleri gibi garanti değil şans işi. Sana tavsiyem benim gibi email adresini iki kez değiştir farklı email adresleri kullan. Diğer tüm bilgilerini de değiştirmeyi unutma. Ben denemek için aldım ve çalıştı. Yine de orijinal en iyisi ve doğrusu. İyi oyunlar.![]()
Hepsi. Verdikleri kullanıcı adı ve şifreyi nasıl ve nerden temin ettikleri bilakis çalıntıdır. Bunların çalışmaması çalışsa bile o hesabın sahibinin zamanında ban yemek gibi bir eşekliği olabilir. Bende olmadı forumdaki diğer arkadaşların da olmamış anladığım kadarıyla. Umarım sende de olmaz. Siteyi biraz araştırdım. Olumsuz geri dönüşler adamlara gerçekten zarar veriyor. Eğer verdikleri hesap çalışmazsa satıcıyla hesap üzerinden bildirim yapmayı dene. Çünkü olumsuz geri bildirim yapmanı istemeyeceklerdir. İşlemini bir yap herhangi bir sıkıntı olursa yardımcı olmaya çalışırım. Gazan mübarek olsun kardeşim.Ben de denemek için alıcam da şans işi derken felan ban olayı değil mi ?![]()
Eyvallah teşekkür ederim.Hepsi. Verdikleri kullanıcı adı ve şifreyi nasıl ve nerden temin ettikleri bilakis çalıntıdır. Bunların çalışmaması çalışsa bile o hesabın sahibinin zamanında ban yemek gibi bir eşekliği olabilir. Bende olmadı forumdaki diğer arkadaşların da olmamış anladığım kadarıyla. Umarım sende de olmaz. Siteyi biraz araştırdım. Olumsuz geri dönüşler adamlara gerçekten zarar veriyor. Eğer verdikleri hesap çalışmazsa satıcıyla hesap üzerinden bildirim yapmayı dene. Çünkü olumsuz geri bildirim yapmanı istemeyeceklerdir. İşlemini bir yap herhangi bir sıkıntı olursa yardımcı olmaya çalışırım. Gazan mübarek olsun kardeşim.![]()
Olmaz. Süreli ban ise ve sen aldığında süresi henüz bitmemişse dünyanın en şansız insanıymış gibi hissedebilirsin.Eyvallah teşekkür ederim.Aldığımda buraya yazarım inşallah bende de bir sıkıntı çıkmaz. Önceden ban yemiş sonra kalkmış olsa bir sıkıntı olur mu ?
Olmaz. Süreli ban ise ve sen aldığında süresi henüz bitmemişse dünyanın en şansız insanıymış gibi hissedebilirsin.![]()
Olumsuz geri bildirim yaparım diye tehdit et. Ama kibarca. Bunun olmasını hiç istemeyeceklerdir. Yağlı ekmeklerine acı biber sürmüş olursun.Peki banlı ise satıcı ile iletişime geçsem bansız olanını verir mi ? Yoksa bekliyecek miyiz ?
Herşey için teşşekkür ederim saolun.Olumsuz geri bildirim yaparım diye tehdit et. Ama kibarca. Bunun olmasını hiç istemeyeceklerdir. Yağlı ekmeklerine acı biber sürmüş olursun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.