Çözüldü Plati.ru'dan oyun alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Sorum başlıktaki gibi. Plati.ru'da çok fazla çalıntı hesap olduğunu biliyorum ama merak ettiğim hesap değil de Key alsak sıkıntı olur mu? Bazı oyunlar TR'de ki fiyatından daha uyguna alınabiliyor oradan.
Bir de oradan aldığım Key'leri TR'de aktive edebiliyor muyum acaba?
Mesela bir satıcıya baktım 240 bin tane ürün satmış şimdiye kadar bir tane olumsuz yorum vardı sadece. Güvenilir gibi geldi bana.

Bu arada şu an almayacağım sadece meraktan soruyorum. Daha ilerisi için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyundan oyuna değişir. Bazı oyunların bölge koruması oluyor bazılarının olmuyor. Mesela RDR2'yi Plati'den aldım daha uyguna geldi. Hesap almadığınız ve fazla satışı olan satıcılardan alışveriş yaptığınız sürece dolandırılmanız zor.
Oyundan oyuna değişir. Bazı oyunların bölge koruması oluyor bazılarının olmuyor. Mesela RDR2'yi Plati'den aldım daha uyguna geldi. Hesap almadığınız ve fazla satışı olan satıcılardan alışveriş yaptığınız sürece dolandırılmanız zor.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı