Plati.ru'dan Titanfall 2 Alınır mı?

Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6700 XT, Ryzen 5 5600, GoodRam 8x2 GB DDR4 3600 MHz, Gigabyte A520 M-K V2, 1 TB Kioxia G2 M.2, 1 TB Seagate Firecuda 120 Sata SSD, Bitfenix Formula Gold 650 Watt, Bitfenix Apollo
Merhaba, Titanfall 1 almayı düşünüyordum fakat oyuncusu sayısı baya azmış. Ben de Titanfall 2 almaya karar verdim, bir çok sitede 60 TL, fakat şu an 60 TL verebilecek bir durumda değilim. Kartımda da 30 TL var. Plati.ru'da 0,84 Cent ve garanti veriyorlar, ne düşünüyorsunuz almalı mıyım?
Screenshot_1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Plati.ru dolandırıcı alma. Adamlar sana hesabı veriyor, 3 ay sonra hesabın şifresini değiştirip başkasına veriyor.

GTA 5 ve BF1 aldım. 5 aydan uzun süredir kullanıyorum. Tabi ilk başta GTA 5 hesabının şifresi değişti. 3-5 tane hesap verdi en son sağlam bir hesap kaldı elimde :D

Plati.ru dolandırıcı alma. Adamlar sana hesabı veriyor, 3 ay sonra hesabın şifresini değiştirip başkasına veriyor.
3,5 TL çok pahalı birşey değil ama bilemedim şimdi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı